Katalog

618 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Klä dig genuint och hållbart i Wrangler

Wrangler är ett amerikanskt företag som främst gjort sig känt för att tillverka jeans. Det ursprungliga företaget grundades 1904 när C.C. Hudson startade ett overall-företag tillsammans med sin bror. Produktionen utökades efter hand och 1947 tillverkades det första paret jeans under namnet Wrangler. Två professionella rodeo-ryttare testar jeansens hållbarhet och kvalitet och efter deras godkännande introduceras jeansen till den amerikanska allmänheten.

Jeans var först utvecklade för att användas som ett arbetsplagg, avsett att utstå hårt och slitsamt fysiskt arbete. Plagget favoriserades bland annat av cowboys som behövde ett par hållbara byxor som tålde många timmar i sadeln i ur och skur. På 70-talet skedde en kulturell revolution och jeansen blev den nya unga generationens favoritplagg. Sedan dess har jeansen blivit ett standardplagg i gemene mans garderob och har burits av alla från rockstjärnor till kungligheter.

Jeans - ett plagg för alla

Jeans är ett fantastiska plagg eftersom det är så mångsidigt, användbart och går att variera i det oändliga. De kan tillverkas i alla möjliga typer av färger, formar och modeller. Vissa är klassiska och enkla i sin skärning medan andra har detaljer som ger dem ett helt annat visuellt uttryck. Jeans går att använda vid de flesta olika tillfällen och med små medel går det utmärkt att både klä upp och ned dem.

Wranglers långa och genuina erfarenhet inom jeanstillverkning borgar för produkter av högsta kvalitet. Företaget värnar om sin hantverkstradition vilket gör att du som kund kan handla deras produkter och känna dig säker på att du får en produkt av hög kvalitet.

På Zalando hittar du ett stort utbud av Wranglers produkter. Det rör sig inte bara om jeans utan alla typer av plagg och accessoarer. Vi har skor, tröjor, byxor, t-shirts, skjortor och mycket mer. Wrangler-plaggen kommer att utgöra ett perfekt tillägg till din redan befintliga garderob. Deras snygga stil, höga kvalitet och hållbarhet kommer att göra dem till en investering väl värd pengarna.

Wrangler – ett företag som tar sitt ansvar

Wrangler strävar efter att göra sin produktion så hållbar som möjligt. De försöker hela tiden hitta nya och förbättrade sätt att tillverka sina produkter på, tillverkningssätt som lämnar mindre avtryck på miljön och sparar på jordens resurser. De drivs av en respekt för sitt land och sin jord och visar detta genom att använda sig av förnybar energi, spara in på sin vattenförbrukning samt minska användningen av utsläpp och kemikalier. Dessutom har de som mål att endast använda sig av hållbart odlad bomull i produktionen.

En faktor som gör Wrangler unikt i klädindustrin är deras extrema åtagande gällande de egna produkternas kvalitet. De är så dedikerade till att ge sina kunder det allra bästa att alla deras produkter kommer med en 1-årig garanti. Denna garanti innebär att det plagg du inhandlar har defekter i materialet eller i hantverket så kommer företaget att ersätta detta plagg.

Wrangler tror på att ge tillbaka till samhället, både i stort och smått. Detta gör att företaget är väldigt engagerade och stora när det gäller att sponsra events, personer, föreningar och organisationer av olika slag.