Bakom Uniforms for the Dedicated står ett kollektiv av kreativa människor. Märket startades 2007 av ett gäng artister, musiker, filmsskapare och designers. Mixen inom kollektivet bidrar till en mycket intressant designprocess där allt kan hända! Givetvis avspeglas även detta i Uniforms for the Dedicated kläder som har en oerhört genomtänkt form utförd med fingertoppskänsla. Klädernas material handplockas och är gjorda i mestadels naturmaterial. Detta gör att kläderna åldras med värdighet och kan bäras länge. Favorittröjan kan komma att bli en vän för livet! Förutom noggranna val av material lägger märket även själ och hjärta i funktion och detaljer. Det är inte för inte som Uniforms for the Dedicated beskriver sig själv som ett märke som skapar mogna och bekväma kläder med en lekfull natur.

Nu kan du köpa Uniforms for the Dedicated hos Zalando.

Bekväma och mogna kläder designade med en modern form och lekfull känsla är precis vad kollektivet bakom märket Uniforms for the Dedicated skapar! Kläder som är sydda i noggrant utvalda naturmaterial och som låter kläderna åldras med grace utan att de slits och tappar sin fina form. I Zalandos onlineshop hittar du nu Uniforms for the Dedicatedstilsäkra plagg. Kläder som passar dig som värderar funktion och detaljer högt. Här komer du att hitta många nya favoriter att lägga till i din garderob. Välsydda klassiska jackor i modern tappning, byxor med perfekt passform och tröjor i de perfekta materialen.

Du som letar efter kläder som känns klassiska men som har en skön udd kommer att känna dig hemma i Uniforms for the Dedicateds välklädda värld.

Missa inte:

Chinos

Skjortor

Koftor

T-shirts

Loafers