Katalog

Populära filter
4 550 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Ulla Popken är ett klädesmärke med kläder i stora storlekar för modemedvetna kvinnor. Företagets historia börjar redan 1880 då Johann Popken startade ett textilföretag i Hameln i Tyskland som han många år senare överlät till sitt barnbarn Friedrich Popken. Friedrich utvecklade företaget och 1968 öppnade han och hans fru Ursula den första butiken med mammakläder i Oldenburg och företaget fick då namnet Ulla Popken. 1977 expanderade företaget och det öppnades butiker över hela landet. Hur kom det sig att då att företaget gick från att desgina mammakläder till att erbjuda modekläder i större storlekar? Friedrich upptäckte en dag att en medarbetare packade ner 15 klädesplagg åt en kund och han frågade sig varför denna kvinna köpt så mycket kläder. Det visade sig att kvinnan inte var gravid, utan hade svårt att hitta snygga kläder i större storlekar och gillade utbudet hos Ulla Popken. Sedan den dagen har Ulla Popken erbjudit kläder för trendiga kvinnor som letar efter kläder i stora storlekar.

Ulla Popken – alla har rätt till trendiga kläder

Hos Zalando hittar du moderiktiga kläder från Ulla Popken som designar kläder i stora storlekar. Oavsett din storlek har du rätt till snygga och trendiga kläder som du kan känna dig bekväm i. I sortimentet på Zalando.se hittar du kläder som får dig att känna dig snygg och uppdaterad med det senaste från modevärlden. För att skapa en snygg outfit kan du kombinera en snygg topp från Ulla Popken med ett par trendiga byxor, ankelboots och ett fint halsband. Shoppa Ulla Popken på nätet – välkommen till Zalando.se!

Annat av intresse:

Triangle by s.Oliver

Via Appia Due

Emoi en Plus

Studio

Veto

Trendiga kläder i stora storlekar från Ulla Popken

Ulla Popken startade redan under 70-talet och var från början inriktad på att designa bekväma och snygga mammakläder. Snart insåg företaget dock att de även hade en marknad för att tillverka trendiga kläder och mode i större storlekar. Här hittar du moderiktiga plagg både för dam och herr i större och längre storlekar.

Med Ulla Popken-kläder kan du vara säker på att shoppa med gott samvete då företaget satsat mycket på både hållbara material och att minska sin klimatpåverkan. Här hittar du kläder som är gjorda av återvunna material och ekologiska fibrer.

När det kommer till design har varumärket satsat både på tidlösa klassiker och kläder som uppdaterats efter de senaste trenderna. Här kan du hitta både plagg som fungerar till jobbet och vardagen såväl som festkläder. Du hittar både kläder för damer och herrar.

Var bäst klädd på jobbet med professionella kläder med en twist

I kollektionen av Ulla Popken-kläder hittar du plagg som fungerar till jobbet och kontoret. Kläderna är professionella men designade med en twist. Här hittar du bland annat snygga långärmade klänningar i grafiska mönster samt blusar och skjortor i högkvalitativa material.

Till jobbet kan du till exempel matcha ett par stretchiga svarta tygbyxor till en viskosblus med rakt fall och vida ärmar i antingen rött eller vitt. I kollektionen hittar du även snyggare koftor i kortare jackmodeller samt stiliga kavajer. Det finns dessutom snygga stickade koftor och tröjor i blockfärger som ger dig en varm och skön känsla samtidigt som du får en snygg stil.

Plaggen från Ulla Popken kommer i härliga material som känns exklusiva och sköna att bära. Med ekologiska och miljövänliga material kan du både vara säker på att plaggen är skonsamma för din hud och för miljön.

Snygga kläder till festen och finare tillfällen

Ulla Popken-kläder är även perfekta för att stjäla blickarna på festen. Här hittar du flera cocktailklänningar som garanterad gör dig till stjärnan på evenemanget. Klänningarna är skurna i smickrande snitt och kommer i högkvalitativa textiler.

I kollektionen av festkläder hittar du bland annat v-ringade klänningar som går ner på halva vaden. Med långa ärmar och rynkning fram får du en klänning med smickrande passform, och med paljettutsmyckning kan du skina hela kvällen lång.

Du hittar även snygga festtoppar som du kan matcha till en kjol eller svarta byxor för en snygg stil till utekvällen. Du hittar både paljettoppar och glittriga mönster som passar bra till festen.