Katalog från Tumble 'n dry

Filter (1)

156 artiklar

Tumble 'n dry är ett hippt och trendigt klädmärke för barn. De slog upp portarna i Nederländerna år 2007 och deras filosofi är att skapa funktionella barnkläder vars pigga designer ska inspirera oss alla till ett piggt och glatt leverne - och visst blir man glad när man ser de söta plaggen! Tumble 'n dry är ett prisvärt märke och är därmed tillgängligt för alla och envar.

Kollektionerna innefattar allt ifrån bedårande små bodies åt den nyfödda knatten till kompletta oufits för de lite äldre barnen, och alltsammans är förtjusande utformat med sina roliga tryck och fina färger. Många av plaggen går i retro stil, vilket garanterat får de vuxnas hjärta att slå en volt och barnens fantasi att fullkomligt sprudla. Detta är fräscha och hållbara plagg för riktigt spralliga och aktiva barn. Även de små har en tendens att bli riktiga modekritiker - därför skapar Tumble 'n dry mode som är roligt!

Köp praktiskt och prisvärt barnmode från Tumble 'n dry

I Zalandos utbud av barnkläder från Tumble 'n dry hittar du urgulliga bodies för de riktigt små såväl som byxor, tröjor, klänningar och mycket mer för de som hunnit skjuta iväg på längden. Det finns även ett stort antal vinter- och allvädersjackor så att de vilda lekarna kan fortsätta utomhus. Tumble 'n dry förenar nytta med nöje, då plaggen inte bara är rejäla och slitstarka utan även söta nog att få vem som helst på fall.

Passa gärna på att sätta ihop en hel outfit med de prisvärda kläderna från Tumble 'n dry. Varje liten fashionista behöver tuffa leggings som matchar hennes väst av fuskpäls och varje cool liten kille med koll behöver fräcka jeans att bära till den där t-shirten med det superfräna trycket. Barnkläder ska vara roliga och animerade, och det är något som Tumble 'n dry vet om. Gör din beställning hos Zalando idag och sätt färg på just ditt barns garderob!