Katalog

Populära filter
2 505 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Tommy Jeans

Jeans som sitter exakt rätt, snygga överdelar med retroinspirerade tryck och sköna ytterkläder med en sportig look är plagg som definierar Tommy Jeans på pricken. Varumärket är en linje från Tommy Hilfiger, ett välkänt namn i modebranschen och någon att räkna med när det kommer till det amerikanska avslappnade modet. Vi älskar verkligen detta märke och dess förmåga att skapa en säker och tidlös stil.

Tommy Jeans ger dig hög kvalitet och stilsäkra plagg

Precis som vi, vet du säkert att ett av nyckelplaggen i en bra basgarderob är ett par riktigt välsittande jeans. Tommy Jeans erbjuder många modeller för både män och kvinnor. Gillar du en avslappnad look så är ett par rakt skurna jeans med normalhög midja perfekta. En riktig klassiker är annars stuprörsmodellen som passar till allt. Kombinera gärna dina jeans med en snygg t-shirt eller collegetröja med tryck från märket. Med ett par snygga sneakers på fötterna är du sedan helt hemma. När det gäller basplagg är Tommy jeans också en vinnare. De enkla snitten och den höga kvaliteten gör att plaggen blir favoriter i garderoben under många år, något som vi verkligen tycker kännetecknar en bra bas.

Sportigt, bekvämt och medvetet

Det sportinfluerade modet har under de senaste åren blivit mycket populärt, efter att ha synts flitigt på catwalken. I dag bär vi gärna ett par joggers till en mer dressad sko och överdel, eller sneakers till festplaggen. Ur sortimentet från Tommy Jeans plockar du enkelt plagg som ger just den rätta sportinfluerade stilen. Oavsett om det är till vardag, fest, eller om du bara behöver riktigt snygga trotjänare i garderoben hittar du dem i sortimentet. 1985 blev Tommy Hilfiger namnet att räkna med när det gäller den coola, sportiga amerikanska looken, och så är det fortfarande. Vill du vara bekväm, rätt och medveten så är detta helt klart ett märke du borde titta extra på.