Katalog från Thule

Filter (1)

1 artiklar

Med en ryggsäck från Thule är du alltid redo

Att ha ett aktivt liv är bra för både kropp och själ. Med Thule kan du transportera din packning för weekendresan, eller stormköket och tältet vid fjällvandringen. Märket grundades 1942 och har sedan dess haft som mål att hjälpa dig i ditt aktiva liv. 

Anpassningsbara ryggsäckar för alla typer av användning

Thule finns till för dig som lever ett aktivt liv och älskar att vara ute i naturen. De slittåliga ryggsäckarna i sortimentet är skapade med hög kvalitet och ger dig frihet att leva ditt liv utan hinder. I utbudet finns bland annat vandringsryggsäckar i flera olika storlekar och alla är anpassningsbara. Med tung packning är det extra viktigt att väskan sitter rätt på ryggen för att förhindra skador.

Produkterna är skapade av friluftsfantaster, för friluftsfantaster. De testas noga innan försäljning för att du ska få den komfort som behövs, oavsett vilket äventyr du har framför dig. 

Vad du än har för intressen så finns Thule där för du ska kunna njuta av ditt liv till fullo. För en cityweekend kan det till exempel vara bra att välja en väska med många fack för att lätt kunna hitta pass, biljett, dator och allt annat du kan tänkas behöva under tåg- eller flygturen. För långvandringen kan det istället vara bra med en riktigt robust och flexibel väska i en större storlek, som skyddar extra bra mot både väder och vind.

Rätt utrustning för ett aktivt liv

Produkterna som erbjuds är särskilt anpassade för dig och din passion. Genom att enkelt kunna packa ned allt du behöver, blir det lättare att ge sig ut på vandringen eller tågluffen. Med väldesignad tillgänglighet och slitstarka material  kan du lita på att väskan håller vad den lovar. De höga kvalitetskraven gör dessutom att du kommer kunna använda produkterna i många år framöver.

I utbudet hittar du ryggsäckar med smarta funktioner, som samtidigt är både snygga och bekväma. Det robusta och flexibla är genomgående teman i sortimentet.

Med en välplanerad packning blir det lättare att ha koll på allt som behövs. Vi vet att vandrare måste kunna lita på sin ryggsäck och Thule erbjuder ett sätt så att du kan få med dig allt du behöver, till vilket äventyr du än ska ge dig ut på. Här ligger fokus på både designen och funktionaliteten, vilket underlättar transporterna och gör ryggsäckarna användbara långt in i framtiden.