Filter1

the Balm
Katalog

70 artiklar

Släpp loss din kreativa sida med hjälp av smink från the Balm

The Balm är ett mångsidigt sminkmärke med kollektioner som innehåller allt en skönhetsälskare kan behöva. Oavsett om du vill skapa en vardagssminkning eller en läcker festmakeup så har märket ett stort utbud av produkter som sitter på plats hela dagen. 

Retroinspirerade skönhetsprodukter av hög kvalitet

Marissa Shipman grundade the Balm med visionen om ett premiummärke med produkter till rimliga priser. Idag finns hennes skapelser i över 50 olika länder. Inte nog med att du kan vara kreativ när du sminkar dig med märkets härliga produkter, de är själva väldigt kreativa i hur de presenterar sina kollektioner. Med inspiration från 1950-talet förpackas alla produkter i charmiga behållare och förpackningar med retrodesign. 

I utbudet kan du hitta det mesta du behöver, bland annat färgade hudkrämer, vilket är bra om du vill ha en lätt men något täckande produkt. Det finns även gott om ögonskuggor i coola nyanser, samt ett stort sortiment av läpprodukter i mjukare toner. Färgglada ögonskuggor eller läppstift i nudenyanser – vilken är din favorit?

Fixa en snygg och naturlig makeup på några minuter

För the Balm är det viktig att kunna erbjuda kvalitativt smink av högklassiga ingredienser, därför hittar man varken parabener eller talk i någon av deras kollektioner. Något som det däremot finns riktigt mycket av är produkter med färgrika pigment och sammetslena texturer, och det är ju inte helt fel det heller.

Om du har ont om tid när du ska applicera ditt smink kan det vara smart att satsa på några få produkter som går snabbt att använda och är enkla att applicera, samtidigt som de ger mycket effekt. För en naturlig look kan du välja en tunn foundation som även låter huden andas. Det finns många färger i utbudet som är fina till både ljusare och mörkare hudtoner. Komplettera med mascara och ett nudefärgat läppstift, så har du en enkel men mångsidig bas att utgå ifrån.