Filter1

Supra
Katalog

1 artiklar

null

Supra – sneakers med oväntade material- och färgkombinationer

En bra basgarderob bör alltid innehålla ett par sneakers – det är en sko som är både bekväm och snygg. Hos Supra hittar du coola sneakers för män i härliga färg- och materialkombinationer, som är lika användbara som de är snygga. 

Skor som är designade av professionella skateboardåkare

När du ser Supras utbud av bekväma och tilltalande skomodeller är det lätt att förstå att företaget grundades av professionella skateboardåkare. De har kombinerat detaljer och funktioner från både vanliga skor och skateboardskor, och det har blivit en stor succé. Skorna har numera nått en internationell publik, och syns ofta på gatorna i stan. 

När skorna designas kombineras innovation och funktionalitet med klassiska silhuetter. Resultatet är skor som sticker ut ur mängden genom sina unika kombinationer av material som skinn, textil och konstmaterial. Bland alternativen hittar du garanterat något som faller just dig i smaken. 

Sneakers fungerar till alla tillfällen

Sneakers är en omåttligt populär skotyp och vi tycker att det är ett måste att ha ett par i garderoben. Fördelarna är många – sneakers är snygga, praktiska och bekväma, men de kan även passa till alla typer av situationer. Eftersom skorna alltid sitter skönt på foten, kan du fokusera på vad du tycker är snyggt och vid vilket tillfälle du vill använda dem. 

Om du ska använda dina sneakers på kontoret passar det med ett par i diskretare färger, som går bra till en välstruken skjorta, jeans och blazer. Ska du däremot på fest eller klubb så kan du gå loss med lekfulla mönster och härliga färger. 

Det går även att välja sneakers efter säsong. För snö- och slaskväder kan det vara skönt med en fodrad modell från Supra som är lite högre och skyddar mot kyla. Är du varm om fötterna kan du istället leta efter svalare material som andas.