Filter1

Superga
Katalog

123 artiklar

Ikoniska tygskor från Superga – en favorit världen över 

Sedan italienska Superga grundades i början på 1900-talet, har deras skor blivit populära och älskade världen över. Idag ses märket som ett av de mest ikoniska när det kommer till tygskor. 

Från tennisplanen till kungahuset – populära är bara förnamnet 

Superga började med att tillverka tennisskor, men utökade senare sitt sortiment med skor för basket, segling och andra sporter. Därefter blev märket snabbt populärt, så utbudet breddades gradvis. Idag används skorna i alla möjliga olika typer av sammanhang. De har till och med setts på fötter i bland annat det engelska kungahuset.

De populära tygskorna har blivit en klassiker som spridit sig över hela världen. Med sitt tidlösa uttryck och breda sortiment hittar du enkelt dina egna favoriter, oavsett om du letar efter ett par sköna skor att ha till vardags, eller ska på en finare fest.

Avskalad och modern design i ett brett sortiment

Superga förknippas ofta men den ikoniska och tidlösa tygskon med sin typiska, gedigna gummisulan, men i det breda utbudet finns det något för alla. Du kan välja bland både klassiska modeller eller mer vågade varianter. 

I utbudet finns alternativ för hela familjen och modeller för alla smaker. Du kan hitta alltifrån klassiska badtofflor och slip-ins med rejäl sula, till höga sneakers och snygga pumps. Oavsett om du är stor eller liten, man eller kvinna, gillar enfärgat eller mönstrat, så finns det alternativ för dig. Vi rekommenderar att ha både stilrena och lite mer vågade alternativ i garderoben. 

Den enkla men moderna designen på tygskorna gör dem till en favoritmodell som är både bekväm och enkel att styla. Matcha ett par i en tidlös färg med ett par avslappnade jeans och en skön tröja för den perfekta outfiten till vardags. Eller varför inte satsa på ett par extravaganta skor i silver, eller ett vågat mönster, för att piffa upp vilken outfit som helst?