Det danska klädmärket Suit står för en rå, men samtidigt exklusiv stil och vänder sig till unga, moderna individualister. Modelinjen grundlades 2004 i Århus och är ett av företaget Metropols mest framgångsrika märken. Suit är bland annat känt för sina stickade tröjor som är både stilrena och bekväma. Därutöver är även jackor, skjortor och chinos centrala plagg i den senaste kollektionen. Största fokus har legat på herrmode, men nu har även damplaggen fått en alltmer framträdande roll. Kvinnor kan glädja sig åt snygga koftor, klänningar och kappor.

Karakteristiskt för Suit kläder är att man använder material av hög kvalitet och lägger stor vikt vid designen, som präglas av starka färger, lekfull stilfullhet och omsorg om detaljerna. Formgivningen ger kläderna dess unika uttryck som gör att de inte går att förväxla.

Stilfull elegans från Suit för både herr och dam!

På Zalando finns nu Suits senaste kollektion. Tonvikten ligger på tröjor, T-shirts och skjortor för herr, men även ytterplagg och intressanta damplagg har sin plats i urvalet. Du som är modeintresserad och van att uttrycka din personlighet med hjälp av kläderna du bär kommer att tycka om detta märke. Det finns ett stort urval av smakfulla plagg som passar in i en vårdad klädstil. De är omsorgsfullt tillverkade utan att något lämnats åt slumpen. Med Suit får du vardagskläder av mycket hög kvalitet som kombinerar en tidlös stil med en modern, urban look. Inte sällan finns också en twist i form av överraskande detaljer som gör att du sticker ut från mängden.

Beställ dina favoritkläder från Suit direkt i Zalandos onlineshop och få dem bekvämt hemlevererade med posten.

Missa inte:

Dansk design

Casual skjortor

Allvädersjackor

Koftor

Parkas