Lodis skor för kvinnor är lika heta idag som när de först såg dagens ljus i slutet av 70-talet i Spanien. De skor från Lodi som släpps ut på marknaden är resultatet av hårt jobb och imponerande hängivelse - designerteamet tar nämligen fram runt 500 olika skomodeller inför varje ny säsong och väljer sedan endast ut en handfull av de mest lyckade modellerna och presenterar dem i butik.

Varje enskild sko från Lodi granskas dessutom av upp till 80 personer, som alla finjusterar saker och ting, innan de anses vara presentabla. Ingenting lämnas åt slumpen och man är mycket stolta över sin precisa produktion. Tur är väl det - precisionen har minsann lönat sig. Få andra märken kan mäta sig med den gedigna kvalitet och eleganta design som präglar skorna från Lodi.

Skor från Lodi - ett smakfullt resultat av enorm precision

Du som inte nöjer dig med vilka skor som helst utan som värderar hög kvalitet och trendig perfektion kommer definitivt att uppskatta Zalandos urval av skor från Lodi. Här kan modemedvetna kvinnor hitta den där sista pusselbiten som kompletterar hela hennes klädsel, framför allt om nyckelordet råkar vara "elegans". Lodis skor tål att synas i sömmarna även av riktiga modekritiker - de är designade för att tillfredsställa de mest krävande av kunder.

Zalando bjuder på ett brett spektra av Lodis skor som bland annat innefattar klassiska stövlar, sensuella pumps, stilfulla stövletter och eleganta ballerinas. Detta skomode ser lika bra ut till ett par vanliga jeans som till den tjusiga pennkjolen, så om du vill ha en sko som ger dig mängder av möjligheter inom styling samtidigt som du får en extra gedigen stil är det dags att lära känna utbudet av skor från Lodi.