Katalog

1 033 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Replay – kläderna som ger dig edge

Replay är ett italienskt klädmärke som startades 1978 i staden Asolo. Märkets grundare Claudio Buziol registrerade då märket och resten är som man säger historia. Allt sedan starten har Replay varit ett företag som gjort sig känt för att göra uppror mot rådande normer och tänka utanför boxen.

Företaget har blivit synonymt med högkvalitativa jeans och snyggt streetwear. I takt med att företaget växt har utbudet också utökats till att innefatta allt från accessoarer till ytterkläder.

Replays breda utbud ger dig valmöjligheter

Från början så bestod deras produktion av jeans och denimplagg, men detta har förändrats över tid och idag har företaget ett stort och brett utbud av olika typer av kläder, skor och accessoarer. Naturligtvis finns plaggen tillgängliga för män, kvinnor och barn. Detta eftersom de anser att alla ska få tillfälle att bära dessa snygga, sköna och väldesignade kläder.

Deras kläder är tidlösa och universella i sin design och har ett enkelt formspråk. Kläderna kännetecknas av enkla, klassiska linjer och går att bära vid de flesta tillfällen. Bakom kläderna står ett skickligt italienskt designteam, något som återspeglas i de unika plagg som produceras. Det som gör att Replay sticker ut från mängden är de snygga detaljerna, innovativa utsmyckningarna och smickrande skärningarna. Deras kläder har helt enkelt det där lilla extra, det som ger dig en speciell edge när du bär dem och gör att du sticker ut ur mängden.

På Zalando hittar du ett stort utbud av Replays estetiskt tilltalande produkter. Här finns något för alla stilar och smaker. Kombinera dina Replay-plagg med de kläder som redan finns i din garderob för att skapa din egen unika stil och hitta olika sätt att uttrycka din personlighet genom din klädsel. I deras kollektioner kan du känna dig trygg i att du alltid är rätt ute, du kommer utan tvekan att vara klädd i enlighet med rådande mode och trender.

Replay bryr sig

De har länge varit ett av de klädföretag som gått i bräschen för hållbar klädtillverkning. Det gäller både användbarheten för konsumenterna såväl som miljövänligheten. De höjer dessutom hela tiden ribban inom detta område och strävar hela tiden efter att göra kläder av allra högsta kvalitet och minska sitt avtryck på miljön.

Detta gör de bland annat genom att tillverka sina jeans med hjälp av en ny teknologi som kallas Hyperflex. Hyperflex är en vävteknik som ger jeansen en bra elasticitet, fantastisk komfort och formbeständighet. För att göra sina jeans så miljövänliga som möjligt tillverkar de även sina jeans i en bio-version. Dessa jeans tillverkas av organiska bomull, återvunnen textil samt återvunna PET-flaskor.

Överlag strävar de efter att använda så lite av jordens resurser som möjligt och minska avfallet från produktionen. Om det är omöjligt att eliminera avfallet helt försöker de istället återanvända och återvinna detta spill. Det allra bästa är att företaget gör allt för att denna produktion som i många fall medför högre kostnader inte drabbar kunderna. Jeansen säljs till samma pris som alltid, och den extra kostnaden täcks av Replay.