Katalog

Populära filter
2 495 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Skapa en avslappnad och personlig stil med kläder från PULL&BEAR

När PULL&BEAR lanserades i Spanien 1991 tog de snabbt sikte på den internationella marknaden och växte med fler butiker runtom i Europa och så småningom resten av världen. De ägs av samma koncern som Zara och riktar sig till unga och unga vuxna som vill ha en ledig men samtidigt självsäker stil.

PULL&BEARs kunder är sociala, tycker om att umgås och bryr sig inte om stereotyper. De bryr sig heller inte om modehetsen och stressar sällan. Kläderna är bekväma och lätta att bära, och allt detta får du till bästa pris. Det är inte så konstigt att PULL&BEAR blivit så populära bland både kvinnor och män världen över.

Kollektionen uppdateras i takt med att världen förändras, men det finns en tydlig grundidé med kläderna. Influenserna kommer från streetstilen, klubbscenen och den kaliforniska, avslappnade stilen. Tänk dig Palm Springs, Coachella och palmer blandat med enkla och vardagliga inslag. Samtidigt tar de hänsyn till nutida musik, kultur och konst när de designar kläder.

Hitta shoppinginspirationen i PULL&BEARs ungdomliga kollektion

När man kollar på den här kollektionen blir man verkligen shoppingsugen. Här hittar du jeans i många olika designer, så oavsett om du gillar utsvängda, raka eller smala jeans kan du hitta något som passar just dig. De erbjuder även mysiga koftor och sweatshirts i neutralt jordnära färger eller härliga pastellfärger.

Denim och skinndetaljer är något som PULL&BEAR ständigt återkommer till i sina plagg. En klassisk jeansjacka eller en skinnjacka i konstläder är plagg som man alltid får användning för. Typiskt för det här märket är även t-shirts med vintagetryck, sköna leggings och oversized jackor och hoodies.

PULL&BEAR är även väldigt skickliga på att skapa skor. Om du är ute efter ett par nya sneakers eller boots borde du verkligen spana in den här kollektionen. Skorna har en klassisk look i svart och vitt och de svarta kängorna och platåbootsen ger dig den där extra dosen av attityd och självförtroende.

Visa vem du är genom dina kläder

Dessa kläder är skapade för dig som vill kunna känna dig bekväm, oavsett vad du har på dig. Du vill ha en bohemisk look, och det ska se ut som att du rullat ur sängen och tagit på dig de plagg som funnits tillgängliga. Samtidigt märks det att du sneglat i modemagasin och inspirerats av de senaste trenderna. Du vill vara bekväm, men samtidigt vill du ha kläder som är "du".

Med PULL&BEARs kläder kan du skapa en personlig look som visar vem du är, och resultatet blir förstås hur snyggt som helst. Med de trendiga väskorna och accessoarerna blir din outfit fulländad.

De här kläderna passar till vardagslivet med allt vad det innebär. Bär dem när du hänger med vännerna, när du är på roadtrip eller när du pluggar. Eller varför inte till helgens festligheter när temat är casual? Plaggen i den här kollektionen är lätta att både klä upp och klä ner och de är fina att bära som de är eller tillsammans med dina personliga accessoarer.