Populära filter
sizes
brands
Färg
Pris
Material
Hållbarhet
Mönster
1 198 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Petrol Industries skapar tuffa kläder för självsäkra män som inte är rädda för att hamna i fokus. Namnet på märket är en klyftig reflektion av deras coola och maskulina framtoning på designerna som passar alla med en frän och retro stil. Petrol Industries skiljer sig ur mängden med sina djärva tryck och trendiga färgkombinationer. Detta är mode som inte följer strömmen utan som har en alldeles egen och unik karaktär - precis som du!

Petrol Industries fokuserar på herrmode men har även börjat satsa på kläder för barn - nu kan även alla hippa små killar gå i pappas fotspår vad gäller mode och stil. Detta är plagg som går utmärkt att diskret smyga in i resten av din garderob, eller så kan du satsa på en komplett look med Petrol Industries och vara femtiotalstrendig från topp till tå - plocka fram den rockiga amerikanen i just dig!

Köp det tuffaste herrmodet från Petrol Industries hos Zalando

Låter en lite hårdare framtoning med en retro touch intressant? Då är Petrol Industries garanterat ett märke som kommer att tilltala dig! Hos Zalando kan du köpa de allra läckraste plaggen såsom linnen, t-shirts, skjortor, sweatshirts, byxor och jackor - med andra ord allt som kan tänkas behövas för att göra din look komplett och personlig. De fräna trycken och coola färgerna gör dessa plagg till riktiga blickfångare samtidigt som de är användbara och bekväma att bära.

Hos Zalando kan du även köpa de populära barnkläderna från Petrol Industries som är lika pigga och glada som de små killarna som bär dem. Här finns det allt som behövs för att vara både skolfin och redo för en spännande och aktiv fritid, och alla plaggen har de där snygga karaktärsdragen från Petrol Industries som inte går att ta miste på. Sätt ihop en fräsch och läcker outfit till dig eller till din son och gör din beställning från Zalando idag!