Katalog

Populära filter
206 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

NN07 för mannen som vill kunna mixa och matcha

Har du en aktiv och intensiv livsstil som ställer höga krav på kvalitet och komfort när det gäller kläder? NN07 gör bekväma kläder i klassisk design som fungerar under alla omständigheter – på dina resor var som helst i världen, på jobbet, på din fritid, ja, till och med på festen.

Ledig men ändå elegant i alla situationer

Det vi älskar med alla kollektioner från NN07 är de oändliga kombinationsmöjligheterna. Trendiga byxor, klassiska skjortor, jackor och tröjor som fungerar med alla stilar och som är skapade för mannen på språng. Du kan resa lätt, men ändå passa in i alla sammanhang.

Märkets kläder är sköna att bära, sitter bra och har en god kvalitet så att de inte tappar formen. De är dessutom lättskötta, lättpackade och enkla att sätta ihop till en komplett outfit. Det kan inte bli mycket bättre än så!

Allting passar ihop – du behöver inte ens fundera

Du kan komma långt med bara fyra plagg. Med ett par sköna chinos och en sval skjorta kan du känna dig välklädd både på kontoret och på festen. Vill du piffa upp det lite kan du hänga en kavaj över samma skjorta, innan du sluter upp med arbetskamraterna på en after-work. Nästa dag kan du byta skjortan mot en tunn och cool långärmad tröja, så är du redo för något mer aktivt. Med NN07:s kläder kan du helt enkelt kombinera i oändlighet.  

Du kan ta i princip vilka plagg som helst och de kommer att se bra ut tillsammans. Det är helt enkelt inte möjligt att plocka ihop en outfit som ser fel ut eller som inte matchar. Du behöver aldrig undra ifall du råkat välja fel. Plocka stilpoäng i vardagen med snygga och mångsidiga plagg som sitter som de ska.