Filter1

Napapijri
Katalog

849 artiklar

Napapijri – kläderna som tar dig längre

Napapijri är ett italienskt modemärke som grundades 1987 i Italien. Företaget tillverkade från början alpina väskor men utvidgade sedan produktionen till att även omfatta kläder, skor och accessoarer av alla de sorter. Naturligtvis tillverkar de sina produkter för herrar, damer, barn och ungdomar, alla ska ha möjlighet att bära dessa fantastiska plagg.

Idén till Napapijri sägs ha fötts i skuggan av Mont Blanc, Europas högsta berg. Grundaren sökte inspiration i forna tiders legendariska expeditioner, och denna anda genomsyrar allt som företaget gör och alla produkter som de tar fram. Man vill också att märket skall ha en icke definierbar framtoning i och med den italienska härkomsten, den norska flaggan som logotyp och det finsk-klingande namnet. Napapijri är ett världsmärke som skall finnas tillgängligt för alla.

Från en enda butik i en liten by i de italienska alperna har företaget växt till att bli det världskända klädesmärke det numera är. Idag har Napapijri mer än 170 egna butiker världen över och finns tillgängliga hos en rad olika återförsäljare, även på Zalando. Vi har en rad produkter från detta högkvalitativa och exklusiva outdoor-klädesmärke.

Ett stort och brett utbud

Mest kända är Napapijri för sina jackor i olika modeller. Många av dem är i anorak-modell med luva och justerbara midjor. Jackor har funnits i företagets kollektion i över 20 år och är nu i stort sett synonymt med märket. Dessa jackor är perfekta exempel på funktionskläder som är så pass mångsidiga att de utan problem kan bäras under en dag på berget som under en tur på stan. Jackorna har heltejpade sömmar och är både vind- och vattentäta.

Napapijri tillverkar även en rad andra typer av ytterplagg, bland annat allvädersjackor, lättviktsjackor, västar och fleecetröjor. Kollektionen innefattar även mössor, skor och andra typer av plagg och accessoarer som du behöver för att möta de kallare årstiderna. Addera någon av Napapijris praktiska väskor så är du redo för dagens äventyr.

Som bärare av detta märke kan du även välja mellan en rad andra typer av plagg, på Zalando hittar du även tröjor, t-shirts, byxor i olika modeller, träningskläder, kepsar och mycket mer. Det går i stort sett att klä sig från topp till tå i märkets olika produkter och accessoarer, något som verkligen är en sak att eftersträva.

Mode för alla tillfällen

Napapijris produkter är framtagna för den aktive personen som tycker om att utmana sig själv på olika sätt och i sina möten med naturen. Kläderna är väldigt funktionella och tillverkade i material av högsta kvalitet. Att köpa dessa plagg är en god investering då du kommer att få stor användning och nöje av dem.

Det italienska märkets produkter har utvecklats från att vara rena friluftskläder till att bli trendiga plagg med riktigt hög modegrad. De rena, klassiska linjerna och de avskalade silhuetterna passar precis lika bra i urbana miljöer som i sociala sammanhang. Kombinera Napapijris produkter med andra plagg från din garderob för att skapa en avslappnad, cool och medveten klädstil som kommer göra att du sticker ut från mängden.