Katalog

Populära filter
101 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

MINI A TURE

MINI A TURE är ett möte mellan cool, lekfull skandinavisk design och en hög grad av funktionalitet. Detta danska märke inspireras av barns fantastiska fantasi och skapar plagg som både små och stora faller pladask för. Det här är ett märke som satsar på material av hög kvalitet som är tänkta att hålla länge.

MINI A TURE - Vackra plagg som tål vardagens vilda upptåg

MINI A TURE bjuder in till äventyr med plagg i vackra färger och lekfulla mönster. Man har gjort sig kända för att tillverka kläder som ger barnen stor rörelsefrihet och som passar för fartfyllda lekar i det skandinaviska klimatet. De funktionella ytterplaggen är försedda med smarta detaljer, som de karaktäristiska stjärnformade reflexerna som blivit märkets signum. MINI A TURE lägger ner ett gediget arbete för att designa hållbara kläder även ur ett miljöperspektiv. Vi gillar att även funktionsplaggen håller vad de lovar, till exempel så är alla regnavvisande plagg försedda med en Öko-Tex märkning.

När de minsta stilpoliserna får bestämma

Den här säsongen faller vi handlöst för MINI A TUREs dova och mjuka färgskalor. Med detta märke i garderoben så låter vi mer än gärna barnen klä sig själva! Många av MINI A TUREs plagg fungerar utmärkt att använda enligt lager på lager-principen. När värmen stiger åker ett lager plagg enkelt och smidigt av. MINI A TUREs härliga kollektioner uppskattas för sina sköna och användbara vardagsplagg som collegetröjor och chinos. För de riktigt små designar man mjuka babyplagg. Här har man lagt ner omsorg på att ta fram bodies och tights med sköna, diskreta sömmar. För de större barnen satsar man även på klänningar och skjortor med mönster och detaljer som barnen genast känner sig kalasfina i!