accountaccountbagbagzalando logomenu
För alla kragnummer

Från prestigeuniversitet till gatumode: Den preppiga looken dras kanske fortfarande lite med sin snobbiga image, men det kompenseras mer än väl av dess trendiga elegans. Pikétröja, chinos och lumberjacka blir till en suverän outfit och ännu coolare blir det i skatinglook med långärmad tröja under.

ALLA PRODUKTER
Vässad i pastell

Om Don Johnson aka Sonny Crockett från ”Miami Vice” skulle utreda brott idag, skulle det förmodligen ske i denna rosafärgade kavaj. Men istället för att köra den poppiga 80-talslooken rakt igenom förhöjer vi outfiten med grå byxor med linningsveck och businesskjorta. Ett måste för Miami-vibbarna: Wayfarers.

ALLA PRODUKTER
Cuba Libre

Hawaiiskjortor är mer än bara ett standardplagg för mustaschprydda ferrariförare. De väcker längtan efter heta semesternätter i Havanna – när cigarren glöder av de sista blossen och rommen bränner i strupen. Här hör det givetvis till att ha på sig solglasögonen även på kvällen.

ALLA PRODUKTER
Ulrike rekommenderar

Ulrike, moderedaktör: “Det är rena barnleken att kombinera en randig skjorta: Här med favoritjeansen och vita sneakers, eller till chinos och ökenkängor. Undvik dock seglarskor och framhäv istället matroslooken med en blå kavaj.”

ALLA PRODUKTER