Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.

Har du upptäckt fördelarna med shapewear? Vi kommer garanterat att få se mer av dessa teknologiska kläder framöver. Shapewear kan enklast beskrivas som formande och stödjande underkläder. Genom att bära dem får du ett mer tränat utseende och samtidigt bjussar plaggen på en bättre hållning. Kläderna formar din mage, lår och bröstkorg - och korrigerar det som du kanske inte är 100 procent nöjd med. Tekniken bygger på att tona och slimma, kläderna tajtar till precis där det behövs. Vi har sett många av träningsproffsen bära shapewear men även de välklädda Hollywoodstjärnorna har hakat på den nya trenden. Shapewear kan bäras dagligen och slimmar din kropp på det sätt som du själv vill.

Skapa en slimmad och tränad effekt

Hur ska man då bära de olika plaggen? Vilka material ska man satsa på? Det finns många olika möjligheter beroende på vilken effekt du vill ha. Ett linne funkar lika bra under skjortan som under en t-shirt. Eller varför inte köra på en bekväm och kraftfulla undertröja? Du kan välja mellan så väl rund halsringning som V-ringning. Vi väljer gärna att bära shapewear under kostymen. Varför? För att det helt enkelt får både kavajen och skjortan att sitta bättre. Genom att ha rätt grejer närmast kroppen kommer dina kläder att se bättre ut, svårare än så är det inte. Figurformande underkläder passar även bra under vardagskläderna. Plaggen stödjer dessutom kroppen vilket ger dig en bättre kroppshållning. Det finns med andra ord många anledningar att spana in den nya typen av effektfulla underkläder.