Katalog

Populära filter
1 542 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Skandinaviskt mode från Lindex mångsidiga kollektion

Med sina mjuka linjer, minimalistiska silhuetter och sköna material andas Lindex kollektion sann skandinavisk design. Kläderna är skapade med både funktion och stil i åtanke och modehuset har sedan starten fokuserat på att skapa kläder för kvinnor i rörelse. På Zalando hittar du ett stort utbud av kläder från det svenska märket.

Lindex startade som ett underklädesföretag på 50-talet och har sedan dess utvecklats till ett internationellt företag med kollektioner av underkläder, ytterplagg och vardagskläder. Kollektionerna innehåller plagg för både dam och barn så både stora och små kan hitta passande plagg. Varje säsong designas ett flertal kollektioner för att ständigt uppdatera plaggen vars mål är att inspirera modemedvetna kvinnor över hela världen. Med sin skandinaviska design i botten är plaggen skapade med rena och enkla linjer som ger en feminin silhuett.

Hållbarhet är en viktig del av Lindex design och du kan därför räkna med att dina plagg är skapade på bästa möjliga sätt. Bland annat väljer Lindex att använda hållbara material i sina kollektioner så att klimatpåverkan minskar. Många av materialen som används är även återvunna för att vara så miljövänliga som möjligt. Lindex har även varit noggranna med att främja rättvisa arbetsförhållanden även när det kommer till modehusets partners inom textilindustrin. Du kan därför vara säker på att stödja ett etiskt modemärke som tar hänsyn både till miljö och människor.

Inspirerande damkläder för varje säsong

Bland Lindex damkollektion hittar du allt från klänningar och kjolar till jeans och ytterplagg. Med skön rörelsefrihet och smickrande snitt kan du känna dig trendig och snygg även när du är på språng. Kläderna är perfekta att mixa och matcha, och du hittar bland annat sköna koftor och stickade plagg som är perfekta att använda som lager över sommarklänningar och kjolar så du kan använda dina kläder under flera säsonger.

Bland Lindex damkläder hittar du inte bara plagg i olika storlekar men även plagg för graviditet. Med sköna stretchiga paneler för magen eller lösa snitt får du kläder som är särskilt framtagna för att du ska kunna hålla komforten även under graviditeten.

Med sina både snygga och bekväma underkläder och plagg vill Lindex fira kvinnor i alla storlekar och former. Ett mål för kedjans kollektioner är att skapa plagg som får kvinnor att känna sig bra och bekväma i sin kropp.

En av Nordens största modekedjor

Med sitt fokus på kvinnors livsstil och bekvämlighet har de funktionella och snygga plaggen blivit en stapel över hela kontinenten.

Förutom sina damkläder har modekedjan även blivit mycket populära för sin kollektion av barnkläder. Även i dessa kollektioner är funktion och rörelse i fokus och med smarta lösningar på barnklädernas design är plaggen både hållbara och lätta att ta på och av. Låt de små upptäcka världen i bekväma trikåmaterial som inte förhindrar rörelser. Du hittar bland annat snygga set och overaller i roliga mönster och färger om uppskattas av både stora och små.

Oavsett om du shoppar efter barnkläder eller damplagg är du garanterad bekvämlighet, hög kvalitet och etiskt skapad design när du handlar från Lindex.