Sport & träning
Designers
Beauty
Presentkort

Hela damsortimentet från s.Oliver

  • Storlek
  • Varumärke
  • Pris
  • Färg
  • Mönster
  • Kollektion
  • Material
1551 artiklar
|Sortera efter:
Sida 1 av 19

Upptäck de utvalda favoriterna från klädmärket s.Oliver. Med utsökt fingertoppskänsla har modemärket skapat en stil som är sportig, lyxig och feminin. Modemärket 
s.Oliver representerar en stil som tilltalar den moderna kvinnan som vill ha en chic modegarderob. 
Förtjusas av det spännande utbudet och finn dina egna stilfavoriter. När nyskapande förenas med klassisk design blir resultatet alltid spännande. Passionen för vackra kläder går inte att ta miste på, det här är plagg som passar vid de flesta tillfällen. Självklart finner du många modefavoriter från klädmärket här på Zalando. S.Oliver försäkrar dig om en modelook som är vacker, lyxig och feminin. I blickfånget står bland annat de vackra materialen och de snygga färgerna. Det här är modemärket som passar den moderna kvinnan och utbudet innehåller såväl kläder, skor och accessoarer som passar perfekt att kombinera med varandra. Stilen är nyskapande och tidlös på samma gång.

Sportigt och snyggt mode från s.Oliver

Låt dig inspireras av modestilen från klädmärket s.Oliver. I utbudet finner du bland annat svala lena tunikor, klänningar och romantiska blusar. s.Oliver inspireras av hemlandet Tyskland när de skapar sitt vackra mode. Kollektionen präglas av härliga nyanser, modeeffekter och stilfulla mönster. Skapa en egen personlig modestil genom att kombinera och stilmixa plagg från det spännande modemärket s.Oliver. När det kommer till måsten i modevärlden hamnar nog jeansen i topp. Kombinera gärna dina favoritjeans med en vacker mönstrad blus från s.Oliver. Med ett par vackra sandaler får din outfit en somrig känsla. Blusarna liksom de tunnstickade koftorna finns i många vackra färgtoner och stilar. När olika mönstrade plagg kombineras med varandra får din klädsel en lekfull twist. Vardagskläder eller partyplagg? Klänningar från s.Oliver passar perfekt till båda tillfällena. S.Oliver är modemärket som blir din följeslagare under livets spännande äventyr.