H by Hudson är ett företag som producerar snygga och trendiga skor av hög kvalitet. Det hela började redan år 1990 när H by Hudson grundades - och sedan dess har det bara gått framåt. Skorna blir allt bättre och snyggare och man håller sig till säsongens trender samt ger dem en ny och fräsch twist. Inspiration för detaljer och stilar hittar H by Hudson överallt där det finns konst - i musik, dans, filmer, inom filmstjärnevärlden, hos stilikoner eller snygga konstutställningar. H by Hudson strävar ständigt efter innovation, förnyelse och att skapa ett gott och varaktigt intryck hos de som ser på. Målet är att producera "Bra skor för goda människor" och H by Hudsons brittiska arv genomsyrar varje sko. Det historiska och det moderna förs samman i en eklektisk fusion, och H by Hudsons alldeles egna, lätt androgyna utseende på damskor, banar väg för nya idéer inom skobranschen.

H by Hudson - för både damer och herrar

Fashionistas och skofantaster över hela världen har hittat en skatt hos H by Hudson. År 2004 startades H men, en prisvärd kollektion av herrskor som innehåller allt från vassa formella skor till samtida sköna vardagsskor. Fyra år senare startades H ladies för damer, en komplett kollektion som till och med omfattade militära stövlar, och därmed fick H by Hudson en hel ny armé av kvinnliga fans. Varje sko tillverkas med samma banbrytande metoder - läder som tvättas eller färgas för att skapa en äkta vintagekänsla. Alla

H by Hudson

s skor är inspirerade av olika länder och kulturer, med många olika modeller och sömmar, inklusive handgjorda detaljer. Detta garanterar att du som kund ska kunna hitta ett alldeles eget par skor vars stil perfekt komplimenterar din, och därmed kombinera mode med hållbarhet.