accountaccountbagbagzalando logomenu
OFF-DUTY

Även om de bär couture på catwalken så kör modeller – som till exempel holländska Imaan Hammam – en avslappnad stil privat. Pröva hennes off-duty-uniform, med hängslebyxor i denim över tröja med logga, till skjorta och sneakers. En look som passar perfekt för en söndagsutflykt, varför inte till någon mys

ALLA PRODUKTER
KORT OCH GOTT

Att komma till saken utan större omsvep är en bra strategi, inte bara på viktiga möten. Även när det gäller jobblooken funkar samma enkla princip. Som här, med culottes, ärmlös topp, och en blazer i boxy snitt till snörskor med cutouts. Allt i klassiskt svart och vitt.

ALLA PRODUKTER
NYA ÄLSKLINGAR

Loafer-slippers och babouches är trendiga skoval i vår och sommar. Loafervarianten har rundad tå, babouches är spetsiga – men båda är perfekta för de varmare dagarna som är på väg. Välj jeans i ankellängd för att dra lite extra blickar till de nya älsklingsskorna.

ALLA PRODUKTER
I FULL BLOM

Blommiga klänningar ger oss vårkänslor, och även om det inte är så varmt ännu så kan du ju bära klänningen över ett par jeans så länge. På kvällen kombinerar du blomsterprakten med en rockig skinnjacka, 70-talsplatåskor och glittrande örhängen.

ALLA PRODUKTER
BLÅTT, VITT, RÖTT

Den marina färgkombinationen är perfekt för att redan nu komma i stämning för sommarens havsutflykter. Testa looken på land innan du kastar loss: med denim till vit blus, sneakers och en röd keps.

ALLA PRODUKTER
MICHELLE REKOMMENDERAR

Michelle, moderedaktör: “Man måste inte vara en drama queen för att ta ut svängarna med sin outfit. Till exempel med en färgstark look som är perfekt för weekend-äventyr: en trio bestående av svart kjol med perforerat ytterlager, korallröd tröja, och slip-ons med vita sulor.”

ALLA PRODUKTER