accountaccountbagbagzalando logomenu
Grönt är skönt

Vintern lider mot sitt slut och snart går vi med lätta steg och vårvind i både håret och kjolen. En plisserad mellanlång kjol ger lite extra sving i stegen. Särskilt när vi matchar den med huvtröja, sneakers och läderjacka.

ALLA PRODUKTER
Helstickat

Kombinera med kavaj och pumps på kontoret eller bär den solo på Casual Friday. En stickad, hellång klänning är numera det skönaste plagget i hela vår jobbgarderob.

ALLA PRODUKTER
Vardagssport

Höj ribban för dina sportkläder och låt dem följa med utanför gymmet. Med adidas-byxor (sportiga), mönstrad blus (sofistikerad) och trenchcoat (seriös) samlar vi de bästa klassikerna och tar outfiten till nya nivåer.

ALLA PRODUKTER
Hands on

Den mentaliteten tar vi med oss ut i natten – med en gin & tonic i ena handen och vår statement-väska i andra. Om inte kuvertväskan bryter isen gör garanterat vår färgmatchade stass det.

ALLA PRODUKTER
Cirkulär

Ringar bär vi både på fingrarna och i öronen. Runda örhängen är vardagshjältar som är både stilrena och lekfulla. Helst bär vi dem med blåjeans, sidenblus och säsongens nya pumps.

ALLA PRODUKTER
Jana rekommenderar

Jana, redaktionen: "Redan de första snödropparna får mig att dra fram allt blommigt och anamma min inre Jeanette Madsen. Doc Martens och bomberjacka bryter av det flickiga och skyddar mig samtidigt från aprilvädret."

ALLA PRODUKTER