accountaccountbagbagzalando logomenu
Soft rock

Allting i modevärlden gör comeback någon gång– och just nu är det 80-talsnostalgin som dominerar. Skapa en episk look med denimkjol och Pink Floyd-t-shirt, och addera en kuvertväska i säsongens trendfärg rött.

ALLA PRODUKTER
  • 1
  • 2

SIDENSNYGG

Semestern slutar alltid för snabbt... Så ta med dig semestervibbarna tillbaka till jobbet med en färgglad sjal, som du kan knyta om halsen, runt håret, eller kanske runt remmen på handväskan? Välj en klassisk klänning till, och styla lite extra i dessa fina pumps som vi fallit för.

ALLA PRODUKTER
PATCH IT UP

En bild säger tusen ord – en statementväska ännu fler. Patches har varit ett stilmåste hela säsongen, och självklart vill vi låta dem pryda även handväskan. Håll resten av din look nedtonad i ljusa nyanser, men låt tårna leva lyxliv i sammetssandaletter.

ALLA PRODUKTER
  • 1
  • 2

MER VOLYM

Off-shoulder – in fashion. Skapa en helglook i elegant svart, med off-shoulder-blus till byxor med hög midja. Volangerna ger extra volym till denna fantastiska outfit. Missa inte det ovanliga brokadmönstret på sandaletterna.

ALLA PRODUKTER
  • 1
  • 2

True Romance

Romeo och Julia, Bonnie och Clyde, jeans och sidenblusar! Detta drömpar är som gjorda för varandra, och går hand i hand sedan många säsonger tillbaka. Håll det hela spännande med nya inslag, som ett par unika sneakers, och matcha den röda väskan med lika färgstarkt läppstift.

ALLA PRODUKTER
ULI REKOMMENDERAR

Uli, redaktör: “Även utan en examen i fysik så vet jag att en korsett snabbar på processen när det gäller att förvandla en bra look till en fantastisk look! Jag betonar midjan med ett brett bälte över en oversize tröja."

ALLA PRODUKTER