accountaccountbagbagzalando logomenu

Jobba på Zalando

Europas ledande modeföretag på nätet

Zalando startades i Berlin 2008 som ett litet startup-företag, sedan dess har Zalando växt i rekordfart och blivit Europas största modeföretag online med över 1 500 märken och 150 000 produkter. Under 2014 rapporterade Zalando över två miljarder euro i omsättning och finns idag representerade i 15 europeiska länder. Zalando har sitt huvudkontor i en av Europas mest spännande städer - Tysklands huvudstad, Berlin. Med sina 3,4 miljoner invånare erbjuder Berlin något för alla där låga levnadskostnader och ett rikt kultur- och nöjesliv lockar människor från hela världen.

Ta chansen att arbeta i en stimulerande, kreativ och internationell arbetsmiljö med kontor i hjärtat av Berlin. Bli en del av Zalando-teamet, bo i Europas coolaste stad och väx tillsammans med ett bolag med stora utvecklingsmöjligheter – We create the world's best online fashion experience!

Berlin – staden för alla

Vill du bo i en spännande storstad med mycket historia samt pulserade restaurang- och nattliv? Känd för sitt brokiga förflutna, urbana frihet och sina kulturella skatter är det inte konstigt att Berlin erbjuder något för alla smaker. Berlin är en internationell huvudstad som lockar turister såväl som ungdomar från alla världens hörn. Berlin har en annan puls än andra storstäder, här ligger fokus mer på kreativitet och kanske är det även därför tillsammans med den it-kunskap på plats som gjort att start-up scenen har vuxit sig så stark i Berlin. Välkommen till Berlin, Europas coolaste och hippaste stad som erbjuder något för alla!


Läs mer om att bo och jobba i Berlin.