Katalog från Jessica Simpson

Filter (1)

1 artiklar

Feminina och trendiga klackskor från Jessica Simpson

När du vill känna dig extra fin är ett par klackskor från Jessica Simpson ett säkert kort. I sortimentet finner du trendiga och glamourösa skor som får dig att känna dig som en kändis på röda mattan. 

Klackskor som används med självförtroende

Den amerikanska stilikonen Jessica Simpson har sedan år 2006 designat vackra skor för kvinnor. Visionen har alltid varit att skorna ska bäras med självförtroende, och att personen som har på sig dem ska känna sig bekväm. För att lyckas med sitt mål har Simpson lärt känna sin publik genom att ha en tät dialog med kunderna.

Samtliga skor har ett trendigt uttryck, oavsett om man väljer glamourösa stilettklackar, bekväma kilklackar eller tuffa stövletter. De har en smickrande och bekväm passform som adderar en lyxig känsla till varje outfit. 

Kilklackar eller stiletter? Så väljer du rätt par

Att välja klackskor handlar inte bara om utseendet, utan det finns en del annat att tänka på också. Det absolut viktigaste är att skorna känns bekväma. Det finns ingenting som är tråkigare än att missa ett roligt tillfälle på grund av värkande fötter. Lyckligtvis erbjuder Jessica Simpson en hel del sköna valmöjligheter.

Brukar du inte använda klackar så ofta? Det är inga problem, det finns modeller som är både lättare och bekvämare att gå i. Kolla gärna efter kilklack eller en bredare klack, det gör skorna stabilare. En rem vid ankeln kan också vara både snyggt och skönt, eftersom det ger foten bra stöd.

När du har hittat rätt par för dig kommer nästa steg – hur man kombinerar dem på bästa sätt. Genom att matcha färgen eller materialet på skorna med din väska eller ett smycke får du en snygg helhet. Glöm inte att skorna kan användas vid flera tillfällen, till exempel för att klä upp ett par slitna jeans eller skapa en romantisk känsla till klänningen.