Katalog

Populära filter
4 169 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Hummel vill förändra världen med träning och vi följer trenden slaviskt. Nu vill vi bara bära sportiga outfits både till vardags och under idrott. I kollektionerna från märket finner vi funktionella kläder med hög andningskapacitet och optimerad passform. Hummel har en lång historia av att skapa kläder som visar vägen in i sportens värld som möter kraven från trendiga modekollektioner. Här finner vi en siluett med ett aktivt utseende och vi vill genast höja prestandan både på och utanför planen. Det är i fotbollen som Hummel har sina rötter. Vi känner alla igen de signifikanta byxorna i nylon med revär på sidorna. Vi bär dem tillsammans med en tunn t-shirt och löparskor i både spåret och under fritiden i city.

Urban streetstyle med sportig twist

Det är enkelt att mixa och matcha stilarna från Hummel. Oavsett om det gäller fritid eller träning kan vi inte få nog av märkets raka linjer och vi är helt galna i deras kärlek till ett edgy utseende och starka färgkombinationer. Här definieras den danska designtraditionen av monokroma plagg i tidlös idrottstrend. Vi hittar en rad samlingar i en unik blandning mellan retro och aktuella siluetter som resulterar i sportswear för män, kvinnor, pojkar och flickor. Varje ny kollektion lanseras med nya spännande stilar vilket gör att det blir enkelt att mixa och matcha. Hitta favoriterna på Zalando bland toppar, t-shirts och underställ. Här finns kläderna för skidåkning och vandring såväl som snygga modeplagg för gympassen.

Sportig stil med funktionella kläder från Hummel

Hummels sportiga kläder ger dig både en snygg stil och hög funktion till träningen. Här hittar du plagg som låter dig röra dig fritt och som har en bekväm passform så du kan lägga allt fokus på din träning utan distraktion.

Även om kläderna är framtagna för att vara funktionella under sportutövning hittar du även plagg som fungerar bra för en bekväm och sportig stil. Du behöver inte kompromissa med stilen bara för att du vill ha full komfort.

Kollektionen från Hummel innehåller både ytterplagg, träningskläder och accessoarer som är användningsbara. Du kan mixa och matcha olika stilar för en fräsch träningsstil. Här hittar du plagg i storlekar för dam, herr och barn.

Högfunktionella material som låter dig prestera på topp

Här hittar du plagg som gör att du kan optimera din träning. Med tights och toppar i material som andas slipper du känna dig svettig och varm. Ventilerande funktioner håller dig sval medan en snabbtorkande yta gör att du aldrig känner dig fuktig och klibbig.

Här hittar du plagg som är anpassade efter olika typer av träning och rörelser. Du hittar bland annat raka modeller på träningsbyxor och shorts som ger dig skön rörelsefrihet och en avslappnad känsla. Du hittar även plagg som sitter åt med kompressionspassform vilket ger extra stöd till dina muskler, till exempel vid styrketräning.

Välj snygga matchande set med shorts och t-shirt i samma färger och mönster för en fulländad look. Du kan även mixa och matcha olika stilar och färger för att variera i garderoben. Flera av plaggen fungerar även bra till vardags. Du hittar till exempel träningsbyxor som är bekväma och snygga att använda även utanför gymmet.

Värmande kläder och snygga jackor

Hos Hummel hittar du även flera praktiska ytterkläder för både träning och vardag. Kollektionen innehåller flera smarta vinterjackor som ger dig hög rörelsefrihet tack vare högteknologisk värme som inte tar stor plats eller känns bylsigt. Med kapuschonger och hög skärning runt halsen håller du kalla vindar borta från kroppen.

För extra lager av värme hittar du tunna långärmade tröjor och sköna tights som med fördel kan användas som ett extra lager under kläderna. Du kan även matcha med en mysig huvtröja i ett mjukt material.

Även accessoarer och detaljer kan göra stor skillnad för din komfort. Här hittar du sköna sportstrumpor som ventilerar och håller fötterna torra samtidigt som du får bra grepp i skorna samt extra värme.