Filter1

Redan i början på 1900-talet gjorde italienska Franceschetti succé med sina välgjorda skor som representerar smakfullhet i dess mest raffinerade form. Märket, som vänder sig exklusivt till herrar, expanderade i raketfart och tog snart resten av Europa med storm för att sedan styra stegen vidare mot länder såsom Hongkong, Turkiet och USA. Där det finns välklädda herrar finns även Franceschetti!

Det som skiljer just Franceschetti ur mängden och får dem att sticka ut även där konkurrensen är som hårdast är det breda utbudet av skomodeller, färgnyanser och stilar - man tillverkar helt enkelt skor för var mans smak och behov. Dessutom ser man till att hålla skyhög standard på sina produkter. Hur gör man då det? Jo, genom att låta kritiska ögon granska varje del i produktionen, från val av läder till sömmarnas precision. Inte undra på att så många män väljer väljer Franceschetti om och om igen.

Franceschetti - om bara det bästa är gott nog

Hos Zalando kan du välja mellan många olika skomodeller i flera olika färger från Franceschetti - ett skomärke som varit med i nästan hundra år och satt ribban på en imponerande hög höjd för andra italienska skoproducenter. Urvalet av herrskor från Franceschetti inkluderar bland annat klassiska snörskor som passar perfekt till kostymen och lite tuffare varianter som gör jeanslooken extra polerad. Även snörstövletter som ju i många år har varit en återkommande modefavorit finns i flera snygga variationer.

Med sina allomfattande kollektioner som välkomnar både unga män och äldre herrer har Franceschetti blivit en ständigt attraktiv modeaktör. Om du är på jakt efter herrskor som är välgjorda, trendiga och exklusiva inifrån och ut kan du säkert hitta någonting passande här hos Zalando. Finns det utrymme för förbättring i din fest- eller vardagsgarderob? Då kan du alltid låta Franceschetti göra det de gör bäst - finslipa, forma och fullända.