Filter1

Fila
Katalog

1,219 artiklar

null

Skapa en sportig och tidlös look med Fila

Från tidlöst till trendigt och från sportigt till stilsäkert – det italienska märket Fila har allt du kan önska dig. Det som började som ett sportigt klädmärke har nu utvecklats till ett livsstilsmärke med mode för varje tillfälle. Oavsett vem du är så finns det sneakers med hög komfort eller moderiktiga och sköna tröjor för just dig. 

Steget från sporthallen till catwalken 

Fila förknippas ofta med sina retroskor och bekväma huvtröjor, men har betydligt mer att erbjuda än så. De har ett brett utbud för män, kvinnor och barn, och du kan välja mellan sportiga kläder, sköna sandaler, kepsar och praktiska väskor. Det som är gemensamt för produkterna är att de alltid passar när du är på språng, och det utan att tumma på utseendet.

Det som numera är ett trendigt och tidlöst märke riktade i början in sig på underkläder. Företaget expanderade med en vision om att kombinera material av hög kvalitet med praktiska och klassiska designer. Kläderna, skorna och accessoarerna fick ett stort genomslag, inte minst inom idrottsvärlden. Med innovation och flexibilitet spred sig märket snabbt även utanför sportvärldens gränser. Numera är det inte ovanligt att se plaggen på gatorna i New York och London. 

Sportig retrodesign i kombination med en naturlig känsla för de senaste trenderna har blivit Filas vinnande koncept. Att varje kollektion dessutom bibehåller en del av sina italienska designrötter förser de sköna plaggen en lyxig känsla. 

Så skapar du en trendig outfit

Vi älskar den sportiga och samtidigt sofistikerade looken plaggen har, och att de går att använda på så många olika sätt. Att kombinera stora, trendiga sneakers med en blommig långkjol eller en uppklädd skjorta kan göra det där lilla extra för din outfit. Det är både snyggt och bekvämt!

Filas kollektioner gör det enkelt att anpassa din outfit efter tillfälle. De ger en sportig touch på stranden, matchas enkelt med en mer skräddad look för en dag på stan, eller passar perfekt till söndagsbrunchen medn kompisarna. Det spelar ingen roll om du är av den sportiga typen eller om du föredrar ett mer propert uttryck, det viktigaste är att du vågar gå utanför din bekvämlighetszon genom att testa olika kombinationer. Och det finns inget bättre än att mixa och matcha!