Katalog

1 167 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Redan 1911 slog Fila upp portarna till sin allra första affär. Då hade de två italienska bröderna som står bakom det populära märket förstås ingen aning om vilken succé Fila skulle bli. Idag är märket välkänt och mycket omtyckt i sportvärlden. Genom åren har många stora idrottsmän burit och älskat de snygga, bekväma sportkläderna. Kläderna är karaktäristiska och gjorda för dig som vill ha sköna och bekväma träningskläder men för den sakens skull inte vill tumma på stilkänslan. Många av produkterna kan med fördel bäras likväl på gymmet som på jobbet, eller varför inte efteråt när det är dags för en avslappnad after work! Även de bekväma skorna är något som blivit ett signum för Fila . Vare sig du letar efter de perfekta vårskorna eller vill ha något varmare inför vintern så hittar du snygga och sköna skor av hög kvalitet.

Fila förenar stil och bekvämlighet

Fila är märket för dig som vill känna dig snygg och stilsäker i sköna och bekväma kläder. I över hundra år har det italienska sportmärket gjort kläder för modemedvetna sportälskare. Här hittar du bland annat snygga, sportinspirerade plagg som passar lika bra på tennisbanan som på en gemytlig middag med vännerna. Fila använder sig av högkvalitativa material, vilket gör att du kan ha dina favoriter i många år. Precis som vanligt så hittar du på Zalando kläder för alla tillfällen, oavsett om du är ute efter ett nytt träningsset eller en glittrande festblåsa. Fila gör tidlösa kläder som aldrig går ur modet. Perfekt för dig som vill känna dig snyggt sportig och stilen för dessutom tankarna till saltstänkta segelbåtar och solvarma sommardagar - tänk att det inte behöver vara svårare än så att hålla sig marint fräsch året om!

Skapa en sportig och tidlös look med Fila

Från tidlöst till trendigt och från sportigt till stilsäkert – det italienska märket Fila har allt du kan önska dig. Det som började som ett sportigt klädmärke har nu utvecklats till ett livsstilsmärke med mode för varje tillfälle. Oavsett vem du är så finns det sneakers med hög komfort eller moderiktiga och sköna tröjor för just dig. 

Steget från sporthallen till catwalken 

Fila förknippas ofta med sina retroskor och bekväma huvtröjor, men har betydligt mer att erbjuda än så. De har ett brett utbud för män, kvinnor och barn, och du kan välja mellan sportiga kläder, sköna sandaler, kepsar och praktiska väskor. Det som är gemensamt för produkterna är att de alltid passar när du är på språng, och det utan att tumma på utseendet.

Det som numera är ett trendigt och tidlöst märke riktade i början in sig på underkläder. Företaget expanderade med en vision om att kombinera material av hög kvalitet med praktiska och klassiska designer. Kläderna, skorna och accessoarerna fick ett stort genomslag, inte minst inom idrottsvärlden. Med innovation och flexibilitet spred sig märket snabbt även utanför sportvärldens gränser. Numera är det inte ovanligt att se plaggen på gatorna i New York och London. 

Sportig retrodesign i kombination med en naturlig känsla för de senaste trenderna har blivit Filas vinnande koncept. Att varje kollektion dessutom bibehåller en del av sina italienska designrötter förser de sköna plaggen en lyxig känsla. 

Så skapar du en trendig outfit

Vi älskar den sportiga och samtidigt sofistikerade looken plaggen har, och att de går att använda på så många olika sätt. Att kombinera stora, trendiga sneakers med en blommig långkjol eller en uppklädd skjorta kan göra det där lilla extra för din outfit. Det är både snyggt och bekvämt!

Filas kollektioner gör det enkelt att anpassa din outfit efter tillfälle. De ger en sportig touch på stranden, matchas enkelt med en mer skräddad look för en dag på stan, eller passar perfekt till söndagsbrunchen medn kompisarna. Det spelar ingen roll om du är av den sportiga typen eller om du föredrar ett mer propert uttryck, det viktigaste är att du vågar gå utanför din bekvämlighetszon genom att testa olika kombinationer. Och det finns inget bättre än att mixa och matcha!