Chict sportmode med en rebellisk twist. Fenty by Rihanna bygger vidare på den superheta sportmodetrenden och tar den ett steg längre. Med sportiga och sensuella plagg visar stilikonen från Barbados och den tyska sportgiganten att mode kan vara både roligt och classy på samma gång. Här hittar du de senaste plaggen från denna hypade kollektion, kläder som bjuder på en perfekt mix av streetwear och high fashion.

Fenty by Rihanna - plagg med attityd!

Med Fenty får Rihanna oss ännu en gång att undra om allt som denna stilikon rör vid blir till guld. Vi fullkomligt älskar hur plaggen leker med volymer och silhuetter. De livfulla och följsamma plaggen är lätta att matcha i oändlighet. Den här säsongen blandas oversize-plagg med croppade toppar, coola sneakers och oväntade detaljer. Fenty by Rihanna bjuder på supertrendiga kontraster och en rejäl dos attityd! De mjuka och lättburna färgskalorna kontrasteras på ett lyckat sätt av de effektfulla materialmixarna och skärningarna. Söker du en accessoar med hög wow-faktor? Då bör du inte missa de snygga tillbehören från Fenty by Rihanna. Med sina lekfulla utföranden ger de snabbt och effektfullt din look en ny dimension.

Utmana sportmodet med fräscha detaljer

Den här säsongen är sportinfluenserna fortsatt superheta såväl på dam- som herrsidan. Med Fenty by Rihanna har man hittat receptet för ett chict sportmode som enkelt går att klä upp och ner. Kollektionen låter dig leka med coola och oväntade detaljer. Här hittar du plagg som kan bäras var för sig som statementplagg eller tillsammans för en total-look. Märkets sweatshirts matchar vi gärna med ett par jeans för en casual vardagsstil under en helg i en pulserande storstad. Byxorna och de snygga topparna får oss i rätt stämning på klubbens fullpackade dansgolv. Med Fenty har Rihanna designat en bekväm kollektion som andas kvalitet och trend, den hittar snabbt en självklar plats bland övriga plagg i garderoben.