Katalog

198 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Det var i 1920-talets Texas, USA, som märket Farah Vintage växte fram. Deras trendiga klädkollektioner med en subtil hint av tjugotal gör att detta är plagg som håller måttet säsong efter säsong. Den här stilen blir aldrig någonsin passé! Farah Vintage är experter på att förutsäga vad det är deras kundkrets behöver och vill ha. Fokus ligger just därför på att skapa karaktäristiska plagg av god kvalitet, och det utan att låta prislappen skena iväg. Man behöver inte tillhöra modeeliten för att kunna klä sig som en riktig trendsetter!

Detta märke har sedan tidigt sjuttiotal uppnått något av en kultstatus och alla som har koll på vad som gäller i modevärlden har ett flitigt använt plagg eller två av Farah Vintage. Det här är herrmode när det är som allra bäst - för en anständig och trendig look med karaktär, välj tidlösa plagg från Farah Vintage.

Säkra säsongens hetaste look med herrmode från Farah Vintage

Hos Zalando kan du köpa det superheta herrmodet från den internationella storfavoriten Farah Vintage. Med dessa plagg är du inte bara välklädd, utan redo för allt vad livet har att erbjuda: formella jobbevent, sponata utflykter, sociala tillställningar och hemmakvällar med gänget. Välj mellan ett stort antal plagg av olika slag: tjocka cardigans såväl som tunna skjortor, och jeans med slimfit samt chinos och shorts. Att sätta ihop en snygg och personlig look med Farah Vintage är enkelt - detta klassiska herrmode passar alla och envar!

I Zalandos utbud hittar du plagg för alla väder: praktiska ytterjackor som står emot både väder och vind såväl som svala shorts och matchande pikéer. Välj en diskret färg som exempelvis marinblått om du vill understryka den enkla tjugotals-looken, eller en klar och pigg färg såsom rosa eller grönt för en modernare och något djärvare framtoning. Zalando har plaggen som gäller från Farah Vintage - beställ din personliga favorit idag och haka på det allra hetaste modet!