faq | Frakt & Leverans | Leveranstid

Leveranstid

Tusan! Det verkar som att vi inte har någon aktuell information att visa dig här, men du hittar beställningen du letar efter i din orderhistorik.

VISA ALLA BESTÄLLNINGAR

Normal leveranstid 

  • 2-5 arbetsdagar

Du kan spåra ditt paket via ditt användarkonto. Tänk på att det kan ta upp till 48 timmar efter din beställning lämnat vårt lager innan du kan spåra ditt paket. 

Du får ett mejl när ditt paket lämnar vårt lager och ett nytt mejl eller SMS (om du har angett ditt mobilnummer under dina användaruppgifter) när paketet kan hämtas ut. Om du inte hämtar ditt paket inom två dagar, får du en påminnelse per mejl eller SMS och hämtas det inte efter sju dagar skickas en postavi hem till dig. Om paketet inte har hämtats ut inom 7 dagar returneras det till oss.

Glöm inte att ta med giltig legitimation som ID, körkort eller pass och försändelse-id/kollinummer när du hämtar ditt paket.

Expressleverans

  • 24-72 timmar

Om du beställer tidigt måndag-lördag (fram till kl. 15) får du din leverans redan nästa vardag. Om du gör din beställning efter kl. 15 måndag-lördag eller på en söndag får du din leverans två vardagar efter beställningsdagen.

Delleveranser

För att vi ska kunna skicka dina varor så snabbt som möjligt kan det hända att din beställning delas upp på flera paket. Efter ditt köp får du som vanligt en bekräftelse på detta per mejl. När dina paket lämnar lagret, får du ett separat mejl med försändelse-id för varje paket. Vårt system avgör från fall till fall om det är möjligt att göra delleveranser. Vi erbjuder den här leveransmetoden för att vi vill ge dig en ännu bättre service med snabbare leverans.


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.
Vänligen ha ditt beställningsnummer redo.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Chatta med vår chatbot

Vår chatbot är här för att hjälpa dig. Om boten inte kan hjälpa dig, kommer den att skicka dig vidare till en av våra aktiva agenter

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Nyheter per mejl från Zalando.se

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.