faq | Frakt & Leverans | Leveranstid

Leveranstid

Normal leveranstid

Vi informerar dig om den förväntade leveranstiden för din beställning i checkouten samt i beställningsbekräftelsen via mejl - tiden kan variera beroende på de valda artiklarna och leveransmetoden. Du kan hitta en mer exakt leveransuppskattning i leveransbekräftelsen som skickas till din mejladress när din beställning är på väg.

Du kan spåra ditt paket via ditt användarkonto. Tänk på att det kan ta upp till 48 timmar efter din beställning lämnat vårt lager innan du kan spåra ditt paket.

Du får ett mejl när ditt paket lämnar vårt lager och ett nytt mejl eller SMS (om du har angett ditt mobilnummer under dina användaruppgifter) när paketet kan hämtas ut.

Paket som skickas med PostNord: Om du inte hämtar ditt paket inom två dagar, får du en påminnelse per mejl eller SMS och ytterligare en påminnelse skickas efter fem dagar. Om paketet inte har hämtats ut inom 7 dagar returneras det till oss.

Paket som skickas med Bring: Om du inte hämtar ditt paket inom tre dagar, får du en påminnelse per mejl eller SMS och ytterligare en påminnelse skickas efter elva dagar. Om paketet inte har hämtats ut inom 14 dagar returneras det till oss.

Glöm inte att ta med giltig legitimation som ID, körkort eller pass och försändelse-id/kollinummer när du hämtar ditt paket.

Hemleverans

Paketet kan komma att levereras med en annan logistikpartner vid ett andra leveransförsök eller till ett postombud efter ett misslyckat hemleveransförsök. Observera att detta kan ske utan att du blir aviserad och vi ber dig att använda den tillgängliga spårningstjänsten för att spåra ditt paket.

Expressleverans

Expressleverans sker måndag till fredag, exklusive helgdagar. Om du beställer tidigt måndag-lördag (fram till kl. 15) får du din leverans redan nästa arbetsdag. Om du gör din beställning efter kl. 15 måndag-lördag eller på en söndag får du din leverans inom tre arbetsdagar efter beställningsdagen. På leveransdagen kommer DHL Express att leverera ditt paket senast kl. 21:00.

Delleveranser

För att vi ska kunna skicka dina varor så snabbt som möjligt kan det hända att din beställning delas upp på flera paket. Efter ditt köp får du som vanligt en bekräftelse på detta per mejl. När dina paket lämnar lagret, får du ett separat mejl med försändelse-id för varje paket. Vårt system avgör från fall till fall om det är möjligt att göra delleveranser. Vi erbjuder den här leveransmetoden för att kunna ge dig ännu bättre service med snabbare leverans.


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.
Vänligen ha ditt beställningsnummer redo.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Nyheter per mejl från Zalando.se

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.