Betalningsalternativ för Zalando Partner

Betalningsalternativ för Zalando Partner

Tillsammans med Zalando Partner hjälper vi till att erbjuda ett ännu större urval och tillgänglighet av utvalda produkter för våra kunder.

Den enda skillnaden för dig som kund är att produkten skickas via en partner.

Du kan se på produktsidan om det är en produkt från Zalando Partner så snart du har valt din storlek (texten för lagerstatus: Skickas av Zalando, säljs av Partner).

Om du är i kundvagnen och du har valt en produkt från en partner kommer produkterna att separeras från produkter som skickas från Zalando. Där kan du också se den förväntade leveranstiden för partnerprodukterna.

Två typer av Zalando Partner

Alla partners har gemensamt att de säljs av respektive partner. Vissa Zalando Partners har sitt eget lager och skickar dina varor separat. Flera Zalando-partners skickar dem från vårt lager i samma paket som resten av din beställning. Gemensamt är att din retur inte kan registreras online på ditt användarkonto och att varorna måste returneras till samma lager som de levererades från.

Det vill säga om ordern kom separat måste den returneras separat.
Om det kommer ihop måste det också returneras tillsammans.
Betalningsalternativen för att betala för produkter från Zalando Partner är desamma som för alla andra varor på Zalando. All betalning sker direkt till Zalando. Mer information om våra betalningssätt hittar du här.


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Chatta med oss

Vi är här för att hjälpa dig via chatt.

Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 5 minuter.

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Nyheter per mejl från Zalando.se

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.