Fakturabetalning

Hur mycket ska jag betala?

 

Här nedanför ser du dina tre senaste obetalda beställningar.

Logga in för att se dina öppna belopp

Kom ihåg att du måste gå in på Mina beställningar för att se om du har fler obetalda fakturor. Det öppna beloppet uppdateras när vi mottar en betalning eller en retur. Kom ihåg att det kan ta upp till fem dagar för din betalning att nå oss, och upp till 14 dagar innan vi registrerar din retur.

När förfaller min faktura?
Du har 30 dagar på dig att betala din faktura, räknat från den dagen vi skickar din beställning.

Hur får jag min faktura?
Du får den i bekräftelsemejlet som du får när du har lagt din beställning. Du får den också på samma papper som returetiketten i paketet.

Måste jag betala för varor jag returnerar?
Om du returnerar varor inom 30 dagar från att du hämtat ut paketet behöver du inte betala för dem. Du kan då dra av summan för dem från fakturan och endast betala för de varor som du behåller.

Hur betalar jag min faktura?
Betalningsmottagare: Zalando Payments GmbH
Bankgiro: 852-7541
Referensnummer: Ditt beställningsnummer

Zalando använder sig inte av OCR-nummer. Uppge därför beställningsnumret som referens i meddelandefältet.

Du godkänner att säljaren kan överlåta sin fordran på betalning till tredje parter, i synnerhet till Zalando Payments GmbH.

Kan jag slå ihop fakturor?
Nej. Vi ber dig betala varje faktura separat.

Hur väljer jag faktura som betalningssätt?Du väljer betalningsmetod i steg 2 i check-outen. Använder du faktura för första gången fyller du här i ditt personnummer enligt följande format: ÅÅMMDD-XXXX.
När du skriver in ditt personnummer gör vi en automatisk kreditupplysning (oavsett om du senare genomför köpet eller inte). Det namn du har angett på din fakturaadress måste också överensstämma med det namn du har fyllt i på din leveransadress.

Varför kan jag inte välja faktura som betalsätt?
Tillgängliga betalningsalternativ varierar, vid varje beställning gör systemet en ny bedömning. Kundtjänsten har tyvärr ingen möjlighet att påverka eller förutse tillgängliga alternativ.

 


Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.