Cyber Week hos Zalando

Vad handlar det om?
En hel vecka med rabatter – dygnet runt!
 
När då då?
Kampanjen pågår från söndagen den 24 november till och med måndagen den 2 december.
 
Vilka varor kommer att vara rabatterade?
Det kan vi tyvärr inte avslöja än. För att kunna erbjuda så många rabatter som möjligt, kommer vi att rea ut en viss kategori varje dag - allt från kläder till smycken.
 
Du kan klicka på Cyber Week-länken på vår hemsida för att se alla varor som är rabatterade just den dagen. Håll utkik efter Cyber Week-markeringen som kommer att synas på alla rabatterade varor – den går inte att missa!
 
Behöver jag en speciell kod? 
Nix pix! Priserna på alla varor är redan rabatterade, så det blir lätt att se hur mycket du sparar. Lägg bara varorna i varukorgen som vanligt.
 
Behöver jag veta nåt mer? 
Vi räknar med en ökad mängd beställningar under Cyber Week, så ha lite extra tålamod om vår hemsida är lite långsammare än vanligt.
 
Vi gör allt vi kan för att leverera i tid, men var beredd på att en del försenade paket kan förekomma.
 
Under Cyber Week kan erbjudanden och tillgången på varor komma att förändras. Vi lägger till fler och fler varor under veckan så håll koll på vår hemsida för att se de senaste fynden.  
Notera att rabatterade varor och storlekar kan sälja slut snabbt på grund av den ökade mängden beställningar. När de är borta, så är de borta!
  
Eftersom våra Cyber Week-erbjudanden förändras under dagen, kan också priset på en vara förändras. Detta beror på hur många exemplar som finns kvar och när på dagen du kollar på varan.


Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.