Heta listan

Så håller du dina nyårslöften

Det finns väl inget som säger lika mycket om ens självkänsla som en diger lista med nyårslöften som andas självförakt. Här kommer lite tips som kan hjälpa dig att inse att du faktiskt kan förändras i den riktning som du själv önskar.
  Digitalklocka från Suunto
1

Kom i form

Med denna läckra och smarta klocka från det innovativa finska tech wear-företaget Suunto håller du koll på din nuvarande fitnessnivå och peppar dig själv att jobba mot nya mål. Detta är inte bara en klocka utan även din egen personliga tränare som bistår dig med sina expertkunskaper i mer än 80 sporter. Det blir med andra ord svårt att hitta på ursäkter till varför du ska fortsätta med soffpotatismyset! Den imponerande klockan har navigationssystem och pekskärm, är vattentät till 100 meters djup, har stegräknare, aktivitetsspårare och – tro det eller ej – visar även vad klockan är! Magiskt, eller hur!

  Skjorta från Filippa K
2

Höj din lön

Låt oss bjuda på ett berömt citat av Tom Ford: "Att klä sig väl är det artigaste sättet att visa takt och ton." Här vill vi rekommendera den elegant randiga skjortan Peter Striped Shirt från svenska Filippa K.

  Resväska från The North Face
3

Ge dig ut och res

Våra liv blir allt mer hektiska, och längtan efter att resa finns därför på mångas listor över vad de önskar sig av det nya året. Se till att du är redo för stora vida världen med Base Camp Duffel från ytterplaggsspecialisten The North Face. Denna bag rymmer hela 71 liter, har lång axelrem och remmar för bägge axlarna så att du kan ändra look beroende på var du är och vad du gör.

  Sneakers från Nike Performance
4

Sporta mer

Låt Nike Air Max 17 inspirera dig att ge dig ut i löparspåren. Air-enheten i fullängd skyddar fötterna på hårda underlag och den trendiga estetiken lämnar inget övrigt att önska för stilmedvetna löpare som snör på sig dessa boxfresh-skor från Nike.

  Solglasögon från Le Specs
5

Njut av livet fullt ut

Nytt år, och en ny version av dig själv. Det finns väl inget bättre sätt att förnya sin stil än med ett par uppseendeväckande solglasögon. Dessa randiga läckerbitar från Le Specs är perfekta för att starta det nya året med att se livet från den ljusa sidan – utan att bli bländad. Oavsett om du tänker testa en ny sport, hitta nya vänner eller organisera en härlig sommarfest kommer alla dessa nyårslöften, och du själv, att se ännu bättre ut med hjälp av dessa 80-talsinspirerade solglasögon från Australien.