Missa inte

Tidlösa jeans: Lär känna fotografen och Instagram-sensationen Phil Sullivan

Femte delen i vår serie om Kaliforniens nya stilikoner.
© Maciek Kobielski
© Maciek Kobielski

Kalifornien är känt för sin eklektiska stil både på stranden och i stan. Inför Zalandos kollektion våren/sommaren 2017 genomsökte vi den gyllene delstaten efter fem män som inte bara tänjer på gränserna inom sina respektive områden, men som också representerar denna dynamiska klädstil. De här inspirerande personligheterna, från en olympisk fäktare till en vintagegalen surfare, visar hur män kan uttrycka sig själva genom stilval.

© Maciek Kobielski
© Maciek Kobielski
Jag vill alltid få människor att se livet med annorlunda uppfattningar och ur andra synvinklar.

Över 90 000 följare på Instagram får man inte över en natt. För Phil Sullivan var det resultatet av hög produktivitet och hur han fotograferade omvärlden och alla intressanta människor han träffade. Hans porträtt blandar vintagebilder med en modern touch, perfekt för sociala medier som längtar efter autentisk estetik.

© Maciek Kobielski
© Maciek Kobielski

”Jag har alltid min iPhone med mig”, säger Phil. ”Så fort jag ser en vacker person måste jag ta en bild. Många blir säkert irriterade på hur många bilder jag vill ta!” Ingen fara Phil, vi har inget emot det. Ta reda på mer om Phil och hans personliga stil i videon ovan.

Utforska kampanjen här.

Skaffa stilen