Populära filter
629 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

EA7 – eleganta träningskläder i sann Emporio Armani-stil

Du har väl inte missat att modejätten Emporio Armani även har en sportkollektion? Den heter EA7 och den första linjen lanserades 2004. Sjuan är en hyllning till märkets grundares italienska favoritlag. En av deras spelare var nämligen en god vän till Giorgio Armani och han bar nummer 7 på tröjan. Giorgio Armani är själv en stor sportfantast, och därför är det inte så konstigt att han valde att starta just den här linjen.

Vem säger att träningskläder inte kan vara eleganta? Emporio Armani EA7 satsar helhjärtat på att skapa lyxiga kläder som är både funktionella och stilrena. Plaggen är bekväma och väldigt lätta att bära. Självklart kan du lita på att du får högklassig kvalitet när du väljer detta märke.

I den här stora kollektionen kan du hitta moderiktiga kläder och tillbehör till ditt nästa träningspass på gymmet. Du kan välja bland många olika träningsbyxor, sweatshirts, leggings, sportjackor, sneakers, t-shirts och mycket mer. Dessa plagg är även sköna att bära till vardags för en snygg streetlook samt under lediga stunder när du bara vill koppla av. Storlekarna finns för både herr och dam.

Träna med stil i EA7s funktionella sportkläder

I den här kollektionen från Emporio Armani fokuseras det på komfort och funktionalitet. Samtidigt utstrålar kläderna klass och lyx, precis som man kan förvänta sig av detta italienska märke. Med de här plaggen kan du klä dig snyggt och trendsäkert utan att det ser ut som att du ansträngt dig.

De här stilrena kläderna är speciellt designade för snabba steg och stora rörelser. Materialet i EA7s träningskläder är därför gjorda med tekniska funktioner som låter huden andas. Det mjuka tyget gör att de är behagliga att röra sig i. Med andra ord så är de perfekta att ha på sig på gymmet när du tränar eller stretchar. Men de passar också väldigt bra att ha när du är ute och joggar eller promenerar.

Du kan kombinera och matcha dessa plagg precis hur du vill. Skapa en personlig träningsoutfit som andas mode och stil. Med exklusiva kläder från Emporio Armani EA7 går det inte att misslyckas med sin look.

Lyxiga kläder och accessoarer som skapar en stilren streetlook

Om du gillar Armanis produkter i vanliga fall så kommer du helt klart att uppskatta även denna kollektion. Även om du inte är ett träningsfreak så kan du få användning för dessa sportiga kläder. De är nämligen otroligt sköna att glida runt i hemma under lediga dagar, eller ta med dig stilen ut på stan. De här kläderna funkar när som helst då du vill ha en avslappnad stil.

Unna dig lite lyx i vardagen med kläder och accessoarer från Emporio Armani EA7. Här finns även baddräkter, skärp, kepsar och halsdukar så du kan skapa en komplett outfit.

En sportig stil till vardags – varför inte? Vem säger nej till bekväma kläder. Speciellt när de kommer från ett exklusivt märke som Emporio Armani EA7. De här plaggen är moderiktigt designade och har fina detaljer och tryck med märkets logga.