Katalog

Populära filter
1 093 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

DRYKORN

Stilen hos DRYKORN är ung och progressiv. Med en internationell flair, som enkelt kan placeras in i varje trendkänslig storstad, kännetecknas märket av utvalda tyger, ett formspråk på hög nivå, och en konsekvent fashionabel moderiktning. Vi tar vår vardagliga stil ett steg längre i detta livsstilsmärke som får oss att osa självmedveten individualitet.

Dagsfärsk design från DRYKORN

Vad vi särskilt älskar hos DRYKORN är den lättmatchade designen som gör att vi kan mixa deras objekt till nya spännande outfits. Plaggen är stapelvaror som skänker oss varierade trendval för varje dag. Formgivningen är ung och fräsch, och vi älskar den sofistikerade grunden som blandas upp med sportiga influenser. Resultatet stavas casual glamour för moderna fashionistor. Här hittar vi de ultimata vardagsfavoriterna i deras denim, t-shirts och tröjor, samt de finstämda festplaggen i form av tygbyxor, kavajer, skjortor och klänningar. Grunden hos DRYKORN är enfärgat i en dov och användbar färgskala. Jordnära kulörer som domineras av svart, marinblå och vitt blandas sedan upp med kontrasterande paletter och mönstrat. Evigt intressant och ständigt nytänkande.

Detaljrik minimalism i tysk tappning

Det finns en sofistikerad omsorg för detaljerna hos DRYKORN. I sitt alltigenom återhållsamma formspråk får subtila accentueringar fullt utrymme. Ringningar på toppar, skärningar på skjortor och texturer lämnas aldrig åt slumpen. Därför kan något så enkelt som en t-shirt kännas typiskt trendig tillsammans med ett par stentvättade jeans. Stilen som präglar DRYKORN är androgyn och användbar. Som om den breda klädkollektionen inte var tillräcklig har märket även ett stort utbud av accessoarer. Perfekta för partyt är alltid deras slipsar, flugor och skärp, medan kepsar, mössor och halsdukar är våra självklara go-to-plagg i vardagen. Tillfredsställ din inre individualist genom att bejaka plagg som verkligen känns personliga från tyska DRYKORN.