Katalog

Populära filter
5 068 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

DeFacto – mode för hela familjen

2005 grundades DeFacto av den turkiska skaparen İhsan Ateş med mottot att skapa ett klädesmärke som följer nya trender och stilar. I dagsläget erbjuder DeFacto kläder för kvinnor, män, barn och bebisar. Dessutom har DeFacto träningskläder samt skor och accessoarer. Trots att kläderna är prisvärda för att du och hela familjen ska ha råd med de senaste trenderna försöker DeFacto skapa mer hållbara plagg för att minska utsläppet. Bland annat är materialet i de mer hållbara kläderna tillverkade av miljövänliga material så som återvunnen bomull, skogsbaserat material så som viskos, lyocell och trä för att endast nämna några.

Unika tryck för stora som små

Bebis- och barnkläderna är ibland skapade i samarbete med några av de mer kända, licensierade internationella karaktärerna som är älskade av många barn, vilket innebär häftiga tryck som uppskattas av många men fortfarande till ett bra pris. Förutom de mer kända licensierade trycken kommer även kläderna för de minsta i familjen med andra roliga tryck med häftig grafik samt text, självklart finns det även utan något alls om ditt barn hellre vill ha enfärgade kläder.

När det gäller kläder för vuxna kan du även om du har tur hitta roliga tryck med omtyckta karaktärer. När det gäller herrkläderna hittar du något för de flesta smakerna eftersom DeFacto följer de nyaste trenderna, men du hittar även basplagg så som t-shirtar, tjocktröjor och chinos som kan vara bra att ha i garderoben när du matchar med något plagg med häftigt tryck, eller varför inte en accessoar som sticker ut. Till sommaren hittar du självklart shorts och linnen som låter din hud andas. Glöm inte att köpa till ett par snygga skor för att göra din outfit helt komplett. DeFactos damkläder kommer i flera färger och modeller. Du hittar bland annat klänningar, kjolar, shorts, byxor, tröjor, linnen, accessoarer, skor och mycket mer. Bland annat kommer kläderna i olika färger, enfärgat såväl som med olika mönster och tryck beroende på vad du föredrar.

Brett sortiment av DeFacto-produkter

Då sortimentet är brett för män, kvinnor och barn kan du vara säker på att plaggen från DeFacto som du ser på Zalando uppdateras med jämna mellanrum, vilket innebär många nyheter hela tiden så håll utkik efter det du letar efter. Om du har svårt att bestämma vilket plagg som matchar med vilket kan du enkelt trycka in på plagget du önskar köpa och se förslag på vad andra har matchat det med, dock är det alltid roligast att matcha och mixa själv för att få till sin egen unika stil.