Det finns vissa plagg och material vars blotta existens bara osar stilren elegans. Soft Rebels har lyckats sätta fingret på det där lilla extra som många bara kan drömma om att ha. Vi älskar de sofistikerade och lättburna plaggen som fungerar lika bra till vardags som fest.

Ledig elegans för alla tillfällen

MEd sina damkläder har Soft Rebels lyckats med konststycket att skapa vackra plagg som funkar både på måndagsmötet och lördagens fest. En stilren skjortklänning i skirt material matchar du med fördel med svarta strumpbyxor och boots för en välklädd vardagsstil. När helgen närmar sig byter du enkelt ut bootsen mot klackar eller snygga sandaler för en ledig men elegant festlook. Det här är en träffsäker look som syns både på modeveckornas front rows och hos våra favoritbloggare. Det är lätt att förstå varför - alla älskar ju när elegans och bekvämlighet går hand i hand.

Fulländad garderob med Soft Rebels damkläder

Snygga basplagg är den livsviktiga stommen i var kvinnas garderob och vi kan varmt rekommendera de sköna baskläderna i hög kvalitet från Soft Rebels. Satsa på avslappnade blusar i neutrala färger. De funkar till allt och kan med fördel kläs både upp och ner. Matcha en ljus blus med dina favoritjeans och sneakers inför en dag på jobbet eller i skolan. När det är dags för fest funkar din snygga blus lika fint till en pennkjol eller ett par shorts med hög midja. Fina klänningar är också favoriter i garderoben. Klänningar i coola snitt och dova färger ger ett powerfyllt uttryck och passar perfekt för den som vill utstråla feminin kraftfullhet - och vem vill inte det?