Kvinna
Barn

Katalog från Cross Jeans

Filter
  • Varumärke
  • Pris
  • Längd
  • Material
1 artiklar
|Sortera efter:

Jeansjätten Cross Jeanswear såg först ljuset på sjuttiotalet och sedan dess har de expanderat och tagit den europesika modemarknaden med storm. Det här är ett företag som skapar läckert jeansmode som passar alla. Konceptet är enkelt, men enastående: att producera rikigt bra jeans för ungdomar såväl som alla som är och vill förbli unga i sinnet. Plaggen från Cross Jeanswear förser både män och kvinnor med stil och komfort, och det utan att kosta skjortan.

Jeans är något som klär alla människor, och när du känner dig sådär extra fin och fixad hakar det goda humöret automatiskt på. Detta är plagg som är bekväma och praktiska att bära till vardags, men utan att någonsin kännas alldagliga eller intetsägande. Välsittande byxor är grunden för varje lyckad outfit och med ett par snygga och komfortabla jeans från Cross Jeanswear visar du dig bokstavligt talat från din allra bästa sida!

Cross Jeanswear - denim när det är som bäst

Zalando har ett stort utbud av de bästa plaggen från Cross Jeanswear. Det här är denim när det är som allra bäst. Här kan både män och kvinnor hitta de perfekta plaggen att pigga upp garderoben med, oavsett om det är ett par klassiska jeans eller något trendigt och färgstarkt som du vill ha. Dessutom har Cross Jeanswear tagit fram läckra blusar, tröjor och bälten så att du ska kunna matcha just dina nya jeans på bästa möjliga sätt.

Att glida i ett par riktigt välsittande jeans är en svårslagen känsla - man känner sig ung, fräsch, bekväm och redo för allt! Kvinnor med kurvor ser fantastiska ut i ett par jeans som riktigt omfamnar och framhäver höfterna, och du som är av smalare slag kan lätt rocka ett par extra tajta stuprör. Män kan välja mellan olika typer av slim- eller relaxed fit, och för att sätta pricken över i - lägg till en läcker jeansjacka. Jeanslooken går aldrig ur tiden, så köp dina plagg från Cross Jeanswear hos Zalando!