Katalog

Populära filter
1 472 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Champion skapad för dig som gillar att vinna

Champion skapades redan år 1919 i USA. Från att ha tillverkat kläder för det amerikanska fotbollslaget Michigan Wolverines till att användas av de amerikanska soldaterna har märket varit väldigt populärt. Klädmärket har klätt lag i både NFL och NBA under 70- till 90-talet och har även använts av flera Premier League-lag från 2008.

Champion har kommit att bli ett märke som gillas av de flesta tack vare dess mångsidiga användning inom sportvärlden. På Zalando hittar du ett stort urval av olika Champion-produkter.

Champion är ett prisvärt märke som inte bara är stilrent men som även erbjuder flertalet produkter så du kan hitta en produkt som passar dina behov.

Från vinter till sommar

När man bor i Sverige är det viktigt att ha tillgång till träningskläder som är speciellt anpassade för de olika årstiderna, så inte vädret stoppar dig från att ta dig an de utmaningar som väntar.

Under de kalla månaderna är det skönt att ha tjockare träningsbyxor och tröjor men även underställ om du får för dig att springa i den bitande kylan. Självklart hittar du detta på Zalando när du köper dina Champion-kläder.

Under de varmare månaderna kan det vara skönt att klä sig i svalare kläder som shorts och en t-shirt eller ett linne. Om du dessutom gillar att ta ett dopp i sjön eller havet behövs även badkläder så som en bikini, baddräkt eller badshorts beroende på vad du föredrar att använda. Allt detta kan du hitta på Zalando när du köper sommarprodukter från Champion.

Snygga vardagskläder eller träningskläder

Champion är inte bara snygga träningskläder utan fungerar även bra som sportig men snygg vardagsstil. Släng på dig sportiga sneakers tillsammans med en snygg helmatchande träningsoverall och bege dig ut för dagens alla utmaningar.

Ett tips om du inte har tid till träningen är att bära snygga träningskläder till vardags så du kan gå direkt från dina ärenden till träningslokalen och förbereda dig för ett hårt träningspass.

Oavsett om du är en person som gillar att klä dig i färgglada kläder eller lite mer nedtonade så har Champion något som passar dig. Dessutom hittar du kläder för alla åldrar.