Populära filter
818 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Carhartt är ett familjeägt företag som grundades i USA redan 1889. Märket var från början grundat för att tillverka hållbara arbetskläder för järnvägsarbetare. Carhartt gjorde sig kända genom att kläderna tillverkades med extra hållbara tyger med speciella funktioner, såsom att tygerna var resistenta mot eld, vatten, helt enkelt extremt hållbara. Märket har sedan dess fortsatt på samma linje – att tillverka slitstarka kläder såsom jackor, kappor, västar och jeans. Kvaliteten är densamma som förr, dock har stilen utvecklats till att bli moderna plagg med en stil som lutar åt streetwear-hållet.

Carhartt – från arbetskläder till avslappnat streetmode!

Carhartt kläder har spridit sig från USA och sakta men säkert tagit sig in på den europeiska marknaden, där den amerikanska, avslappnade stilen kombinerat med högkvalitativa material och slitstarka tyger, har slagit stort. Idag kan du hitta både järnvägsarbetaren i Detroit och fashionistan i London, med likadan outfit från Carhartt. Du känner igen märket på den unika, senapsgula logotypen och det kantiga typsnittet.

Carhartt har kläder för alla väder, på vintern håller du dig varm i en dunparkas eller en väst, på våren håller du stilen med en luvtröja i skön bomullsmix i någon härlig färg. Du hittar även accessoarer såsom shoppingväskor från Carhartt, med rätt sorts attityd för den urbana, kaxiga tjejen. På Zalando är vi stolta över att kunna erbjuda dig ett stort urval av Carhartt kläder. Välkommen att ta dig en titt!

Missa inte:

Mössor

Vinterjackor

Cargobyxor

Arbetsskor

Loosefit jeans

Kvalitetskläder för arbete och avslappning från Carhartt WIP

Carhartt WIP är kollektionen för dig som prioriterar, uppskattar och värdesätter hög kvalitet. När du väljer något av plaggen ur det här sortimentet så vet du att du gör ett hållbart och exklusivt val.

Kvaliteten har stått i fokus ändå sedan Carhartt-familjen började designa kläder i USA i slutet på 1800-talet. Då var målet att personer som behövde slitstarka kläder på byggarbetsplatser skulle få tillgång till kläder som inte gick i sönder. Idag har sortimentet utökats till att även inkludera kläder för avslappning och vardagsbruk – men grundtanken om extremt hög kvalitet och optimal hållbarhet kvarstår än idag.

I dagens kollektion finns ett stort, allsidig och varierat utbud av ytterkläder, vardagsplagg och arbetskläder. Det finns även omtyckta mössor, kepsar och vantar för olika väderlekar och säsonger som är tillverkade av slitstarka och hållbara tyger. Carhartt designar också stilrena och snygga skor.

Kollektionens snygga ytterplagg

Du som vill kunna röra dig fritt på kalla vinterdagar, regniga höstdagar eller blåsiga vårdagar gör klokt i att välja ytterplagg av hög kvalitet ur det slitstarka Carhartt WIP-sortimentet. I kollektionen finns alternativ för alla årstider.

Mössorna från Carhartt har älskats av mode- och kvalitetsmedvetna personer i flera generationer. Det finns både extra värmande och lite tunnare alternativ, för att du ska kunna hitta bra alternativ för alla årstider och platser.

Även vantarna och handskarna finns i ett flertal olika modeller. Några av modellerna täcker halva fingrarna, för att du ska kunna få ett bra grepp när du exempelvis tar en lång cykeltur på varma sommardagar eller tränar med vikter. Andra modeller är anpassade för att förse dina händer med maximal värme under de kalla årstiderna.

Arbetskläder och loungewear

Carhartt är fortfarande världsledande inom design och tillverkning av högkvalitativa arbetskläder. Upptäck det stora utbudet av slitstarka jackor, hängselbyxor och andra essentiella arbetskläder.

När hemmafixandet eller arbetsdagen går mot sitt slut kan det vara skönt att byta om till kläder som du kan slappna av och ta det lugnt i. I Carhartt WIP-kollektionen finns mjuka och värmande hoodies, sköna t-shirts och andra vardagsplagg som du kan trivas och må bra i under din lediga tid.

Givetvis hittar du också det där lilla extra, pricken över i:et som gör att en outfit känns som just du hos Carhartt. I Carhartt WIP-utbudet finns snygga skärp, designerkepsar i ett stort antal stilar och andra inspirerande modedetaljer. Upptäck dina favoriter och mixa och matcha precis som du vill.