Katalog

Populära filter
570 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Skandinaviska skor i moderiktig stil från Bianco

Det danska modemärket Bianco grundades 1987 och har sedan dess expanderat till att vara ett internationellt känt varumärke. Bianco är ett moderiktigt varumärket som är grundat på värderingar om stil, hantverk och en önskan att få uttrycka sig själv och sin individualitet.

Här hittar du klassisk design och silhuetter som har en tidlös känsla. Samtidigt hittar du de allra senaste trenderna där klassiska silhuetter har blandats med uppdaterade texturer och excentriska mönster.

Biancos inspiration kommer från modevärlden. Här är ledorden att ta trenderna direkt från catwalken till gatan. Varumärket skapar därför stilar som känns aktuella samtidigt som den klassiska känslan gör att du kan fortsätta använda skorna säsong efter säsong.

Bianco-stilen står för självkänsla och individualitet

Målet för varumärket är att skapa produkter som får bäraren att känna sig självsäker och att varje kund kan utrycka sig själv och sin stil med skorna. Därför hittar du ett stort sortiment av högkvalitativa skor för att varje stil och unika synpunkt ska kunna representeras.

Bianco står för individualitet och självförtroende och detta reflekteras även i designen. Det här är skor för den som vill skapa sin egen look och vara moderiktig utan att bara följa trenderna. Här kan du själv starta trender genom att kombinera produkterna med din egen individuella stil.

Alla produkter från varumärket är handritade av Biancos designers. Därför går mycket känsla och eftertanke ner till varje produkt. Det här är inte några kopior av modevärldens senaste trender, de är inspirerade av de aktuella stilarna som är populära.

Hållbarhet fokus för tillverkningen av Bianco-produkter

Hållbarhet är ett viktigt fokus i designprocessen av varumärkets produkter. Genom att skapa trendiga stilar som samtidigt ha klassiska silhuetter har varumärket säkerställt att produkterna kan överleva trender och säsonger. Dessutom är skorna gjorda i bästa kvalitet och material vilket gör att de håller och inte behöver bytas ut efter en säsong.

Bianco arbetar aktivt för att använda så mycket miljövänliga material som möjligt. Ett av dessa produktionssätt är att använda återvunna material till sina skor. Genom att återanvända material minskas svinn och slöseri av naturens resurser. Detta ger material längre livslängd även efter att produkterna har nått slutet av sin livscykel.

Miljövänliga material som används är bland annat konstgjort eller veganskt läder. Detta material är gjord av återvunna material och håller hög kvalitet utan att göra av med nya resurser. Du hittar även sulor gjorda av naturgummi i stället för konstgjorda alternativ.