Barnkläder & barnskor

2 415 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

På fritiden, semestern och träningen njuter många av oss av den härliga möjligheten att kunna gå avslappnat klädda. Det kan dock vara något av en utmaning att hitta snygga sport- och fritidskläder, särskilt till barn och ungdomar. Vill man ha något roligare än bara mjukisbyxor och en t-shirt - kanske en sportig trikåklänning matchad med färgglada sneakers eller basketshorts med matchande oversizetröja - ja, då kan man få leta både länge och väl i dagens gigantiska klädutbud. Men säg namnet "Adidas" och en låga av hopp och igenkänning tänds i ögonen hos stor andel av västvärldens befolkning. Det berömda sportmärket är onekligen ett av världens mest välkända varumärken, alla kategorier.

Klassisk design och hög kvalitet

Tack vare den gedigna kvaliteten och tidlösa designen håller många vuxna Adidas som sin favorit vad gäller sport- och fritidskläder och många föräldrar letar därför gärna efter barnprodukter hos samma märke. Och som den tunga aktör de är levererar Adidas givetvis på den fronten med enorma barnkollektioner som inte bara innehåller de klassiska träningsoverallerna utan även snygga fritidskläder, väskor, badkläder och skor. Att hitta en komplett fritidsoutfit är ingen svårighet hos detta märke och fotbolls- och basketkillarna kan hitta klubbkläder från sina europeiska och amerikanska favoritlag. Utbudet av snygga och funktionella badkläder är enormt, eller vad sägs om en svart-, rosa- och orangerandig bikini eller en baddräkt i blått och rosa med futuristiskt mönster?

För en stilfull fritid

De klassiska träningsoverallerna med märkets tre signaturränder går numera att få i uppdaterade färgkombinationer som klarblått och svart, rosa och grått eller orange och mörkblått. Skor finns i en uppsjö av modeller: sneakers, street-, fotbolls-, löpar-, och dansskor. Sonen kanske sticker iväg med polarna till skateparken i klarblå shorts, en blåvit t-shirt och med en blå luvtröja slängd över axlarna? Detta toppas ytterligare med en matchande keps och axelväska. Och dottern kanske väljer att åka ut med pappa på båten i ett par korta rosablommig shorts och ett matchande sportlinne med ett par fräscha vita sneakers till?

Missa inte: