Accessoarer & leksaker

3 391 artiklar

Accessoarer i sig är kanske något som främst kopplas ihop med flickor men faktum är att det finns en rad olika sätt att öven piffa upp killarnas outfits. Kanske är det för att vi främst tänker på halsband, örhängen och hårband när vi hör ordet men i kategorin glömmer vi då bort alla tuffa val som till exempel kepsar, bandanas och nyckelkedjor. Alla dessa är accessoarer som ger det där lilla extra och som synes finns alternativ för både flickor och pojkar som vill sätta pricket över i:et på sin klädsel. Föräldrar till både flickor och pojkar går gärna lös bland alternativen för att få till det där lilla extra till sina små och för att kanske ge uttryck av något alldeles eget i en annars ganska vardaglig stil.

Allt som glimmar är inte guld

Bälten med nitar var väldigt populära under nittiotalet och tidigt tvåtusental men de har inte tappat stinget ännu. Fortfarande är de en tuff detalj i jeansen och matchas gärna med ett par coola sneakers och en keps. Till den första skoldagen är det viktigt att göra ett bra intryck och ha en bra känsla. Där kommer den första skolväskan in i bilden. Kanske faller valet på en ryggsäck i klassisk stil som matchar med föräldrarnas eller en axelväska med färggranna mönster från något tufft märke. Valen är många och så är även utbudet.

Håll dig varm och håll stilen

Mössor och kepsar är inte bara en accessoar utan också en självklarhet i garderoben av praktiska skäl. De fyller båda en funktion beroende på årstid samtidigt som de kan hjälpa dig att skapa en cool look till ditt barn. Solhattarna med sina långa skyddande nackar eller med volangkantade brett är också populära val för barn idag. För frusna öron, för solbrända nackar eller bara för att komplettera ditt barns look spelar ingen roll. Något att ha på huvudet är alltid ett bra alternativ.