• Storlek
  • Varumärke
  • Kön
  • Ålder
  • Pris
  • Färg
58 artiklar
|Sortera:
Sida 1 av 1

Barnklockor

Gör det lätt och roligt för ditt barn att lära sig klockan genom att köpa en snygg och bekväm barnklocka. Det är mycket roligare att kolla på klockan om den är häftig, cool eller kanske söt. För lite äldre barn är det ett måste att ha en klocka för att kunna komma i tid till skolan och andra viktiga aktiviteter.

En personlig och unik barnklocka

Det är något speciellt med den allra första klockan och många barn känner sig stolta när de själva kan se och berätta vad klockan är. Både små och stora barn brukar ha ganska tydliga preferenser när det kommer till vad de tycker om för färger, motiv och stilar. Vissa barn tycker till exempel om söta små djur, vackra prinsessor eller färgglada blommor. Andra barn kanske har en sportigare stil och föredrar en barnklocka med sportig design, coola färger eller ett tufft motiv. Hos oss finns det nästan garanterat en barnklocka som passar, oavsett vad ditt barn föredrar. Välj en klocka som stämmer överens med barnets personlighet, för det är helt enkelt roligare att använda!

En klocka som barn tycker om

Det kan vara lagom att köpa en klocka när barnet börjar första klass, för då vill de flesta barn känna sig lite mer vuxna. En barnklocka måste både ha en kul design och vara praktisk att använda. Eftersom de flesta barn är mycket aktiva är det viktigt att klockan tål mycket och är robust. Barnklockor är vanligtvis konstruerade i slittåliga material och armbandet kan till exempel vara tillverkat av textil eller plast. Det garanterar att klockan är tålig, samtidigt som det gör den lätt att ta av och på. En klocka för barn gör det roligt att passa tiden vilket är en bra sak för framtiden. Dessutom tycker de flesta barn att det är kul med olika accessoarer som de kan matcha med sina övriga kläder.