Populära filter
6 225 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Om du vill höja din träning till en ny nivå är adidas Performance det självklara valet. Genom åren har vi sett allt fler världskändisar inom olika sportgrenar representera märket. Det är knappast en slump. När märket på 90-talet delades upp mellan sina klassiska och sina mer moderna modeller, kom adidas Performance att för alltid förknippas med elitidrott. Den fräscha känslan är genomgående i kollektionerna och man vinnlägger sig om att behålla det personliga även i sportmodet. Adidasloggans tre vita streck markerar direkt vem du är. Det visar på att du är målmedveten, motiverad och väl förberedd. Vi ser bra träningsutrustning som en förutsättning för att man ska kunna utvecklas och leverera på topp när det behövs. Därför funkar adidas Performance lika bra till utmaningarna i vardagen som när du ska bräcka ditt personbästa i din träning.

Låt adidas Performance visa vägen

Oavsett om man tittar på toppspelarna i fotboll eller på de bästa löparna ser man adidas. Det tyska märket kompromissar aldrig med detaljerna och det är det som gjort dem till de bästa. Genomgående för alla kollektioner är ett stilistiskt ideal som ligger nära det klassiska, utan att någonsin kännas förlegat. Det gör att du kan bära adidas Performance till såväl en modern och mer utpräglat sportig stil, som till en traditionell och mindre funktionsinriktad. Du finner många avskalade och minimalistiskt designade plagg, vilket gör de lättburna även till vardags. Väljer du att bära plaggen eller skorna utanför träningssammanhang passar de perfekt tillsammans med en slimmad profil med stuprörsjeans eller tights. Vill du ta looken hela vägen kan du utan problem köra på märket uteslutande.

Annat av intresse:

adidas Performance är kollektionen för sportiga

adidas Performance är en del av adidas-familjen som inte bara är ett modemärke, utan ett livsstilsmärke för såväl atleter som trendsättare. Den här grenen av adidas är till för alla med en aktiv livsstil som tycker om att utmana sig själv i löparspåret eller på gymmet. adidas trendriktiga och snygga plagg tar din look till en helt ny nivå.

Flera av byxorna och tröjorna består av luftiga och förstklassiga material, och det är inte sällan de klassiska ränderna är synliga på byxben eller tröjärmar. I kollektionen finns snygga, matchande set med utmärkande detaljer och skor som sitter som en smäck. Du finner också praktiska vattenflaskor och väskor i sortimentet som gör träningen enklare och roligare.

adidas Performance tar träningen till nästa nivå

Ett av de allra mest omtycka träningsplaggen från adidas Performance är damtightsen med adidas klassiska ränder. De finns i en mängd olika färger, både klassiskt svarta som går att matcha till nästan alla träningstoppar eller utstickande rött för en unik look.

Här finns något för alla, oavsett om du föredrar gråmelerat eller lugnande grönt. Tightsen är i skön bomull med en aning elastan för en mer bekväm passform. I midjan finns en ordentlig resår som gör att tightsen sitter ordentligt på plats. Bär tightsen med en stor huvtröja eller kombinera med ett trendigt träningslinne från adidas Performance.

Det finns också träningsbyxor i en lösare modell som ger ett mer avslappnat intryck. De fungerar på danspasset eller som överdragsbyxor över tightsen. Muddarna vid slutet av byxbenen är en snygg detalj och garanterar en perfekt passform. Sommartid kan det vara skönt med ett par luftiga shorts, och eftersom shortsen från adidas Performance är i polyester är de snabbtorkande.

adidas Performance skapar plagg för vinnare

Din sportiga outfit är inte komplett utan en skön överdel i form av en luvtröja eller en jacka med dragkedja. De populära luvtröjorna från adidas Performance består av bomull och polyester och kan tvättas på ett vanligt tvättprogram, vilket är perfekt om du tränar mycket. Färgerna blått, rött eller grått kan säkert passa i de flestas garderob. Luvtröjorna har en ordentlig ficka framtill och adidas snygga logga på bröstet. Dra gärna upp kapuschongen över huvudet när du vill skydda dig mot vind.

Bland dammodellerna hittar du plagg från ett samarbete med finska Marimekko med karaktärsfulla mönster. En träningsjacka från adidas Performance i herrmodell har en tightare passform och den höga ståkragen ger ett sportigt intryck. Tack vare dragkedjan är det enkelt att ta av och på träningsjackan.